[A/I]Durango 野生之地

952 回覆
8 Like 2 Dislike
依隻game活人好緊要
#697 留言,,,

不如加埋上去, 再細執下D 字眼.
呢D 特色來..
同左先, 遲下至算,
佢地同盟聊天室,起碼可以Grp 曬,所有香港人先, 到後期至再諗,
又可以解決公會lv 唔夠, 唔可以加太多人既問題~
家下有個group chat 6x人,但講野都係得活躍果幾個
60咗有乜建議,除左去不法島COW女之外,我諗唔到做咩
上面話一個角最多專精兩個技
咁假設當我專精整衫同工具
其他例如務農果啲仲有冇需要練到lv60
你問得呢個問題,根據電腦分析你LV未到60。

因為60之後你係要搵嘢搞升抗性。所以大把空間俾你升埋其他
其實去PVP不法島打有咩好處?

啲材料會容易D出特殊?
60lv料,有不法島據點先有得研究戴新寵同其他加成
樓上有師兄話淨係用SP專精一種技能?
但唔係雙修比較好咩?
我想做廚師,但諗唔到另外專精邊種技配合好,係咪加SP落務農會好啲?食材自給自足
本身諗住專精整武器同整料理,但整武器真係同料理無乜關係..而且練整武器又唔練加工都唔會勁得去邊,咁不如都係專精耕田料理?
想問下我以上睇法有無錯?巴絲們有咩建議?
屠宰會唔會又影響到料理水準?
所以我其實想問想做最好嘅料理要配咩技能
sorry玩咗幾日,問到1999
隻GAME 係咁重覆冇計,
60LV 我開始會:
1. 組隊打怪, 一個人屌唔住
2. PVP 島公會地瘋狂起守塔野 (打得人既,就打下)
3.繼續升技能
4. 整裝比人, 做大善人
5. 同團友R 水吹

都係個句la, 隻game擺明恰毒撚, 多人玩就好玩,冇人玩就gg
無升建設 係咪幫唔到咩手?
其實問60lv有咩做個d 60左未,忙到仆街喎,要單機都可以,其他生產系料咪拍賣買,玩呢隻game單機得就預左係玩緊地獄mode
幫公會採集
起馬課金同實力無直接關係

唔呃吓吹水,唔通問人下午茶食咩咩。

我知要去升抗性,揾材料啦。自己打到悶上來吹吓水。U know
想問下玩咩SERVER
asia 2
我係毒撚,但我成為了族長

快啲入會接替我啦~
推下先
更新:公會營屋翻修完成
唔會 肯幫公會採集都已經夠 長玩歡迎入lihkg 啱啱翻修完
我都有公會la, 大家同盟下
你公會係咩
LIHKG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞