[A/I]Durango 野生之地

952 回覆
8 Like 2 Dislike
師兄如何升抗性???去高級島,例如沙漠,冰島就得???
60lv後去60lv島做有exp嘅野都升
Lihkg 1招活躍玩家,不常上線會踢
想問吓我一開始個角色選擇左製作武器工具嘅大隻佬
但我又想做廚師整料理
可唔可以雙修整工具同煮野食?到後期會唔會唔夠點用?
同埋如果想升埋弓術又夠唔夠?
開頭職業基本對後期無影響,去到60夠學幾個專精嘅都,每日有得免費減返5個技能點,建議試下先,慢慢就識玩
同埋呢隻game一個角色係咪升到60就盡咗㗎喇?
唔開新角色到後期會唔會無嘢玩?
hello我係lihkg嗰邊嘅人 想問下你id係乜名
戴維斯
呢隻同網易個隻有咩分別…?同使唔使又做一個鐘教學?
後期一定唔夠 升一樣技能好了 一開始角色職業只會影響一開始某一技能的起始級數直達20級
應該要做45分鐘in game教學 課金味無咁重 畫面靚好多 有唔同技能學 一個人無可能生存到中期 長毛象嗰啲一下打你半條血迫你同人合作
推爆去 我開個Q&A
我要發大佢集的搞,搞大佢。

我的講緊D蛋糕
野生之地 Durango

《Durango》是一款生存拓荒類型的手機遊戲,故事背景是現代人玩家搭乘列車因為發生意外捲入時空的扭曲,意外穿越了有恐龍的原始世界,遊戲最大特色就是可以不用再只是透過戰鬥來生存,也能夠選擇依靠料理、製作、採集等方式在這個世界中生存下去。
官網: https://durango.nexon.com/

野生Q&A:
Q: 一開波我應該揀咩職業?
A: 每個職業技能上限等級係Lv60, 前期揀咩職業都無所謂, 純粹一開波果一項職業技能Lv20, 但當你玩玩下覺得唔想玩其他技能, 每日有5點技能點比你重置

Q: 咩係個人島、城市島同不法島?
A: 一開始玩家會有一個個人島, 傢俱/工具所有野都唔會扣耐久度, 但與世隔絕;城市島Lv40就可以我到, 同一個島Share咁多個玩家同公會, 所以揀地果陣小心格黎擴充領地, 擴到你無位, 而城市島領地每日都要比維修費, 所以建議你地入Lihkg1會/2會/三五成群錢公會, 咁樣就可以慳番筆錢, 又可以同其他玩家互動, 各取所需;而不法島就要Lv60先去到, 簡單D講就係Pvp島

Q: 我應唔應該課金? 課左金要買乜?
A: 單機就唔建議課金, 入左公會先課金先可以炫富架麻!課金可以選擇買寵物, 例如: 拉布拉多、大笨象, 另外想快速上60就可以買快速成長禮包, 同埋可以買傢俱, 因為課金既傢俱真心好屈機(快速回能量同快速減疲勞度)

Q: 點升Lv最快?
A: 做任務, 瘋狂做任務. 搵唔到就係市場搵平貨交任, 等30mins又再做, 咁樣好快60lv. 如果想知技能點升最快可以參考巴哈狗既Post
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=26406&snA=643

連登三大公會強勢招生中

Lihkg
Lihkg2
三五成群

呢隻8ame其中之一大問題係打咗關鍵字居然搵唔到自己想買溉嘢。例如打鋤頭(45LV)。佢係唔支援的

椰子又冇。我唔信冇人賣椰子囉
巴打只要係下面打多個tag
水果 就會出架啦
各位新手巴絲如果想加入LIHKG部落,歡迎大家game入面 pm返族長野生現代人同仨月。我地部落並非屬於戰鬥公會但亦唔係完全休閑度日,部落入面大家都要每日上線。如果各位巴打想加入麻煩話返比我地知你地職業係咩。另外,無心長玩嘅亦不必聯絡我地。

附上最近公會2.0情況

棄驚潮ready
巴打下個post可以去fb拿d圖同片,我見幾吸睛。
我已經入左一個香港11LV公會了, 都多人活躍.

三五成群,我細細個就聽過呢個名了~

不如考慮下,,同盟.
同盟都唔知有乜用,盟軍據點都飛唔到
一早已有大把人放棄左~

如果唔係入左一個多人D 既公會,我諗我都放棄左~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞