[A/I]Durango 野生之地

952 回覆
8 Like 2 Dislike
Yuuka #8939kHz
31lv
可以嗎?
39lv先真
大木子#0048khz
47lv
樓上兩巴自申,夜小小批
想問下LIHKG 3個族係咪都有WhatsApp / Line group?

猜猜我在哪
係咪個個都60lv啦
我淨入左tg

https://t.me/joinchat/GSF7SRPKvOX_qxNQ8b8GVw

HKG有個line group

因為pvp島聽日就開,lihkg同hkg準備緊合拼抗外敵
升60你肯肝都係兩三日既事
我地三五成群同左lihkg結盟
我見到呀,

by the way. Lihkg2仲有無人?因為搞合併過曬1,如果再多人可用埋2盟
我地部落20個人 全部fit馬黎
個個都好活躍
想問下 隻怪同我同lv但對面好大隻成千幾二千血...
劍龍果d我打佢扣幾十 佢打我扣百幾
點樣先殺到?
搵其他人
整武器/防具
仲著緊皮甲
防具越高lv越高防定係關素材事?
both
其實ASlA2有冇人可以有時間一齊屠龍。D 人之好多已經60LV。有冇4,50可以組織吓隊。

利申:48LV想殺D劍龍玩玩,但自己單機中。雖然已經入了公會。
申請左入族 Id: 無常
卡左喺35級
你Id 係咩?
我都想搵人陪我打下
一個人唔夠抽戟龍 白肚鹿
啱啱新玩,請問有邊個公會仲有位可以收人?
善用走位+閃技/檔技
隻game 其實整得好細緻~
講解下隻Game玩d 乜, 好多新手永遠唔夠30lv 就放棄左, 原因就係唔知玩緊乜. 我都想多d人玩 (d人集中曬asia ii)

隻game 玩:
肓成+模擬市民, 你當佢好似mhw 咁, 打怪,挖野拎素材,整裝,起屋, 捉寵騎, pvp 公會領土戰

有d 人當佢畫畫game 咁玩

通常頭30LV 做任務 (自己做到2x lv 已經唔做任務),
30-50lv 開始可以入公會地, 一齊起野建立你地既市區, 當然因為係public area, 會見到唔同既公會
55Lv 開始入PVP 島, 同樣地, 公會擺地起野, 係呢個Area, 人地所有野都可以拆+殺人.

技能:
呢隻game 講求團體合作, 一個人永冇完美, 技能點數有限. 所以學到全部技係冇可能 (每日可以取消學習5次技, 來退返d點)
有人會整集中: 整武器/整衫/建築/做農夫/做廚師
有人會分開2條路: 整自己用既武器+建築/ 整某類既衫+建築
因為學生活技能同時,你都要學埋pvp 技能: 近戰/弓技+ 防技(好重要)
防技有分閃技/檔格技, 配合自己用既武器.
例如: 弓/弩一定配閃技, 檔技可以唔洗學慳返d點數學其他野.

PVP玩法:
隻GAME 有武器選擇: 斧, 劍, 槍, 鎚, 有分單手/雙手, 亦有弓/弩~
問題: 點解我得1000血, 條龍有成幾萬血,點打啊?
答: 隻GAME其實係靠閃技/檔技+走位來避開D 怪攻擊, 再攻擊. 所以你當佢ON9 GAME, 企係到打就錯曬, 後期打怪,有d 高手可以0血打死成條暴龍 solo, 當然你可以call 馬一齊打, 同樣60lv 島, 打人一樣咁打法

希望令新手易明呢隻game.~~
學到野
迴避/擋個CD唔夠佢攻速快
其實樹皮衫打劍龍係咪死硬?
我見有狩獵服可以整 係咪高防好多
直接入公會拎衫同武係最快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞