[A/I]Durango 野生之地

952 回覆
8 Like 2 Dislike
有有公會仲有位收人
我25lv新手 唔識玩
有冇公會仲有位收人
我25lv新手 唔識玩
+1新玩2日
有無師兄一齊玩 / 有無部落收留新手

輪椅
要預判, 我通常用完閃/檔, 就出一招技, 之後就自己周圍走, 直到CD完D技.

怪出招(隻怪有金色光圈) --> 閃/檔 --> 武器技 --> 自己走位 --> 直CD完 --> 怪又出招 -->loop.

不過象真係好難打....
最慘係你拉打 d怪回血仲快過你扣
名:專業打手。ASlA2 有心有時間就一起屠🐲

升佢LV
打大龍最緊要武器相差唔好多過十級 如果唔係打唔切
同埋要多用閃避 早少少預判 唔好貪刀 驚既就一路走位走到有閃先再打都打得切
其實依隻game真心幾好玩
得咁少人玩真係好可惜
不如開過個新post整合啲攻略吸引多啲人玩啦
因為有啲人就咁睇第一頁,見有人話依隻game出左好耐,覺得其他人升爆哂就冇興趣玩
但而家有新ser,大家都係差唔多起跑線,易吸引到新血玩
50升60點升快D??接任要等半小時不是辦法
其實半小時好快

你做下技能野 (武器 衣服 煮嘢食 建設 etc)
打下材料
時間好快過
樓上#697, 我有講小小,
但隻GAME 遲玩都唔驚, 一樣好快追得上, 仲有巴打帶.
你話PVP 領地戰更加唔洗驚遲入GAME, 因為係愈早玩既人, 公會地時限愈小, 愈遲入既野, 公會地一樣時間多, 唔洗驚俾人一下打爆

隻GAME 平衡算係咁.
隻game 最大弊病係唔可以有地方俾你同陌生人組隊.............所以冇朋友玩好易變左down 機 game......so 9 sad

我就是其中一個好例子......
迫你要識FD, 唔俾你做毒撚
好事來wo, 用心良苦啊
不過隻game 單機既話會好快del, 一定要同人玩~
我真心連巴毒J....如假包換......自己玩到50了...........

毒到想
冇入公會咩~
會認真玩多數已60咗,未嘅可能已經有自己朋友互J緊。

去屠龍lu,但入的島是60起跳。50的你除左企埋一二邊仲可以點??
係島上面見到D 唔識既人咪有得直接組
唔係咁容易呀,葉師父
你D 公會團友呢~!!
60呀,憑乜要人就我?憑我M記要魚柳包餐加大走脆薯王咩

遲入坑,you are nothing at John snow
過來搵我囉,,,我都未60LV.
其實推唔起,因為隻game其實同電腦game複雜程度相約。所以好多人卻步。
尋日開始玩,而家29lv...都係得自己一個玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞