[A/I]Durango 野生之地

952 回覆
8 Like 2 Dislike
所以要重新開個POST, 有埋基本教學, 去到30LV 入到公會, 識到人就冇事~

btw~隻GAME 新asia ii 好多泰仔
求奇入住個香港公會..頂住先la~
係,好可惜,手機game來講,我玩過最似樣係佢,真係online game移植到手機。

有無人開post. 改個靚標題,我見fb好多靚相同片,我係game台開左個po都推唔起
做左on9仔 好柒
難怪一直都好似見得唔多人啦,原來其他人一早去哂其他島
我而家三十幾lv先識去其他島,之前一直係15lv島升,好on9
小新手岩岩download
係咪除左學生之外
用咩人開都得?
其實係所有都得...因為你上到60 先再算啦.....

學生不好...因為防沒有用.....但20 LV 其實好易升..

所以任何角都可開局.............

汁緊私人島
幾時有人一起K〇恐龍?
不休的鳥拉拉都7個Post,所以話呢個世界D人口味十分獨特。
我十日前睇到依個post, 睇左頭幾頁知隻game出左好耐就冇興趣玩
係早兩日覺得真係冇game 好玩先玩
所以post嘅頭幾頁真係好重要
冇乜人會一直追post睇,睇到十幾二十頁
完全同意! 真係最似樣係佢!
真係比到以前玩online game嘅感覺我
呢隻game 認真高質

唔明點解少人玩
不如推爆呢個post 執定個template
爆左1001就可以開吸引啲的
iPhone 玩唔玩到 我做完新手教學就彈
IPhone 幾?
我最多玩玩下彈GAME, 入唔返, 之後REBOOT 部機就冇事~
Ip6
係入哂公會 唔會係度討論姐
4個會加埋都成百人
邊4個,

暫時知Lihkg 2個, 三五成群, 仲有咩

痴撚線架
55升56要2日
諗住直爆上60Lv
點知59上60要3日
玩左幾日先知呢到有POST,依家先知原來D技學唔晒
明明好好玩,點解要專幾樣野玩

LV29新仔
公會有個-20%時間BUFF再加課金果個30日-20%時間其實都算快
因為要迫你同其他人一齊玩
依家唔理住啦,玩到咁上下先再睇下有無得洗點啦
最大果個HKG
其實香港公會,仲有好多~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞