Greatest creation (158)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
公廁 搞是非 唱衰ex 之類
重係高登嗰陣我地咪靠講佢啲衰野推左幾個post
呢條臭西公廁到世界聞名 竟然有人唔知
公廁界大boss就係佢
俾人笑左十年都有
dear John
better than revenge
公廁全職八婆都好啲但佢仲要扮好人真係不了
以家俾人踢得多先扮自己純情係人逼佢扮八婆咁真係好撚嘔心

最撚嘔心係自稱女權撚但需要佢「公眾人物」發聲又唔發聲
事後先至衝出黎

講起佢都攰
老啦唔想花精力係公廁身上

睇下仔唔好
成張speak now最奇怪就係前面講過(the bullying) cycle ends here,然後過幾首歌就走去罵and slut shame人最搞笑係better than revenge前面嗰首係Enchanted(一首講meet cute嘅歌)

我覺得其實佢而家根本唔知自己做緊啲咩 成個reputation era好似命題作文咁樣,跟住個新era又好似想行返少女風,make a decision pls
https://www.reddit.com/r/MarvelStudiosSpoilers/comments/bq4nhd/from_a_reliable_insider_follow_this_guy_hes_very/

...his hair will be like Thor's and have a Wakandian shield like Steve in Infinity War

睇嚟唔使長髮啦

最型真係CA2個時, J出血

CIVIL WAR 暴漲咗

好簡單
就係一個想受人注意既八婆
成個世界圍住佢轉最好
但EG個陣又太瘦
完全skip哂leg days
寫隻mean話人欺凌佢
TH我以為講緊spoilerman
睇咗陣先知係Hiddleston
我搵唔到關於CE同智嗰兩個comment
有冇人可以大概講下?
乜嘢都用簡稱 睇到頭暈
你話IM CA果啲都ok
不嬲我地呢到都係咁嗌
tom仔同TH
係囉 都叫左好多年
tom hiddleston唔係難串 但水蛇春咁長好煩
唔通次次叫BC都叫Benedict Cumberbatch咩
tom仔都唔似同公廁一齊啦
小朋友屌大姐姐咩
番東: 玩番晚姐, 有咩所謂
唔好搞我tom仔
tom仔雖然矮同埋仲細
第時一定係未來男神
Tom仔
還我Garfield!
完全唔似22歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞