Greatest creation (158)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
試咗 成個po幾隻都係
仲諗住認真討論下
屌 好撚不安
7. confirm 化灰後意外死嘅都番生
8. 仆街唔答

9. 最鍾意嘅mcu scene係endgame on ur left
10. 好霸氣

11. 最鍾意嘅dc movie係78年superman
12.無野係mcu後悔過 因為the perfect ones and non perfect ones brought us the exp of endgame
正式宣佈
第一偶像 daddy
第二偶像 輝神
in Feige we trust
Hail Feige
one shots
好耐無拍 marvel one shots,唔知會唔會拍 cap 遇到 red skull 既情況呢
Confirm左incredible hulk個食pizza學生同homecoming個阿sir係同一條友
呢單野一定要係咁推
一定好老尷
The perfect ones and non perfect ones brought us experiences

人愈大愈理解呢句說話
咁仲係唔係 amadeus cho?
認真講句 真係逢紅必反
你話冇深度 我都覺得算 睇商業片要有深度
但你話咩經典 收皮啦
Titanic Star Wars 一出就變經典咩 要時間浸架
講真愈睇愈恐怖
重要fb得勁少人講 香港人對pedo戒心勁低
好嘔心 唔理解點解仲要不斷post出黎係咪搏拉
硬係覺得條友有啲似王晶
因為post左咁多年都冇人發現 當係戰利品咁
係好似尋日睇POST有人話佢似老毛
7 有咩? 我搵唔到
今日再刷,發現Tony提起個garage應該唔係普通garage呢五年收埋左mk51-84係入面
荒山野嶺下面其實勁大勁high tech
有無人覺得Nebula呢5年間揾到另一班朋友而替佢開心
但冇左gamora

sor 認真睇又好似唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞