Greatest creation (158)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
又一大堆聖經?
呢個就一定

大超復活=耶穌
原來一開始endgame係有Thanos去打Vormia(& Hawkeye and BW)搶石,然後兩個打唔過,所以bw犧牲自己跳崖嘅scene點解要cut咗佢
因為thanos如果唔屠哂佢地兩個
有一個走甩
咁先講唔通
邊到睇到
決定之後用呢張懷念NAT
編劇啲訪問,但我唔記得咗個website
殺一個,放一個
perfectly balanced
Red Skull 食花生
其實講得通嘅,BW跳完崖之後Hawkeye好明顯係被teleport咗去另一個地方,咁咪走得甩囉
咁樣反而變到bw有d被迫犧牲咁樣
同樣依種橋段有d既視感
覺得而家咁係最好 起馬入到場我真係感動到喊左出黎 由其係兩個額頭貼額頭個陣 真係好帶動到氣氛 如果換轉係thanos出黎打佢2個就會變左對住2個普通人都打唔死比人拎到石 到時就唔多合理咁
cut都正常 佢兩個打Thanos無咩好睇
三巨頭都打得咁辛苦
除非同Nat去Vodmir果個係Hulk 咁就好睇
thanos對住佢兩個一下秒啦,仲有時間俾佢地簡?
隊長作為超級士兵都頂唔住一拳,要用雷神鎚強化先叫打到下
又係嘅,我只係介意bw係eg入面零fighting scene
剩係想佢出加長版final battle
岩呀 拎把雙刀一野劈落去2件都頂唔到幾多下 所以冇左呢段覺得好岩 真正覺得唔應該cut既都係覺得tony最後同佢大個左既女講野個到 個到有番就完美
最介意真係Hulk 兩集都無咩表現機會
A1 A2寫到佢好正
而家變咗搞笑角色 真係幾失望
想睇多啲合體技 今次少上次好多
留返佢自己套個人電影
覺得如果改小小 整完手套準備撻手指個陣thanos就飛埋黎搶 跟住同hulk打左陣 之後hulk打輸左 當thanos差唔多搶到手套個陣3巨頭出黎幫手打 再搶番隻手套比hulk 拖時間比hulk撻手指 之後就發展到隊長比人打爆盾 之後個個番生再接落on your left到應該幾好 我都覺得hulk冇得打有d失色
隻重甲war machine
咁樣好難hulk撻手套個陣顯得佢辛苦
因為戰鬥佢一定要好快咁撻,就係要佢慢慢撻先特顯原來係咁撚傷
咁更加特顯最後tony作為普通人都敢一野咁撻個勇氣
由Banner人格控制既hulk都唔識smash了
都唔會既我覺得 如果係3英戰thanos個陣 hulk係後面用番佢套戲撻手指個速度 加埋個bgm會令人更加緊張 覺得時間緊迫 最後儲氣一下撻落去 跟住thanos見到就發哂火劈美隊咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞