Greatest creation (158)

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
Sebastian Stan
姐係同cap falcon流亡嗰陣
咁咪無得睇Budapest
埋咗咁耐嘅伏筆 點都一定會講嘅
FF
WS(Hydra)有份
咁我就有機追Hottoy啦
入左Shield先第一次遇到WS
唔係話千年蟲咩
From reddit 有人咁樣評dark Phoenix

the ones i had are all dead....you are not missing much. its awfull.
everything we predicted happens......its a remake of last stand with the ending of days of future past basically.
phoenix if you can call that is underwelming.
if they call that a climax........someone has bed problems
https://www.youtube.com/watch?v=M4JLw68EXnI

講番上次SHIELD tech vs Tony tech
原來fury話stark make a few suggestion
但佢剩係俾佢睇過舊野,
無睇呢代最新
唔使講抑制變種人嘅藥(last stand) 應該好啲?
故事上可以專心講鳳凰女黑化
狼人1,2 X3 Apocalypse 新F4
我覺得Sansa未必carry到套戲
順便加埋GOT S8 上上面張list
Are you threatening me
This is a very bad idea
已經補拍左3個月
唔係都爛成咁掛
Sophie Turner 可唔可以試下做啲唔洗拿口拿面既角色
When I lose control, bad things happen to people I love. But it feels good.
見到話成個final act重拍
《X戰警:黑鳳凰》的電影導演是西蒙·金伯格。雖然西蒙曾參與了多部《X戰警》系列的監製和編劇。但是西蒙·金伯格從未親自執導過任何一部影片。也就是說,西蒙·金伯格沒有任何的導演經驗。而西蒙·金伯格也曾火線救援過一部超級英雄電影,為該電影補拍並參與剪輯。那部超級英雄電影就是《新神奇四俠》,這使得網友對於西蒙的信任大打折扣。而關於《X戰警:黑鳳凰》的負面遠不止這些。

真係仆得街會唔會係新神奇四俠後另一套垃圾
四方西快啲同蟲媽一齊做毒房毒藥啦
不嬲都話係垃圾 係有班人個個星期開post吹奏foxmen屌打mcu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞