Fate真係一個好低質嘅系列

212 回覆
352 Like 88 Dislike
呢咁主觀嘅野就算啦,永遠都唔會嘈得完
就好似個個都話endgame點好睇,但我自己就對一切superhero戲無興趣
FZ堅好睇 (因為虛淵)
其他都係垃圾
一咪玩設定
係有班fans好鐘意背書J設定 吹脹
第二個post可能係咁,依個咁復古嘅post一定好多人玩過,利伸 fsn fha only
Fgo農度係gbf既1%
都係嗰句
玩原作
冇內容嘅垃圾
Fgo肝度高過gbf
月巴
所以一直都話fate系列係大型遊戲廣告黎
但無可否認fsn同fz打鬥果part真係
岩岩出果陣係好大衝擊,
各方英雄齊集,各有所長一較高下
呢個題材當時黎講新鮮又吸引

但係越出越鳩,乜春狗屎垃圾都彈出黎,又亂玩性轉
好多正評
咁大個絆系統任你刷
乜乜乜我老婆 擺幾年先絆十
教主
f/z唔係saber性格差太遠一早變成正傳啦
fsn當年紅到一堆gal撞面撞到傻
尤其隻公主戀人
不過我都覺得ubw演出好差
根本唔值咁紅
睇收入就知is高汁驚
fgo呢隻game真係好撚痴線,無遊戲性可言,
你話pad同monster strike都要有策略去玩
其實

講人物,好多都係歷史/神話真係存在嘅人物,跟番歷史/神話嘅大路設定有咩問題?連名都用一樣嘅情況下,點樣唔二次創作?跟番歷史人物真實嘅樣你會睇?搵食啫。

至於動畫,齋係打鬥場面效果動作都比一般打鬥番要好啦下話。

畫風方面,點都靚過同細緻過咩路人超能之類掛(最新嗰個唔計,條女好撚樣衰)

利申打手,冇玩過fgo
可唔可以唔好一句挽原作就當回應咗
蘑菇都唔想fate出得咁多咁爛
鬼叫班死宅鍾意咩

佢都想出月姬r,不過sony唔俾,要佢寫fgo賺月豬錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞