護士開錯10倍劑量藥比我

540 回覆
50 Like 306 Dislike
樓主有精神病,唔洗理佢啦
食一次應該唔死得既
告鳩佢啦
倚癲淘紅你條癲佬日日遊西鐵河,用圍昅人又影相
屌你老母真係好癲,好變態
你係咪日日返學時間迫車Hi學生妹,放學時間就影校服?
[求助]被民X聯職員/支持者影相唱
https://lih.kg/27051

倚癲淘紅你條癲佬,兩年前已經病發,又係話人影你
D症狀嚴重到咁食藥都用,拿拿聲入青山啦
香港真係周街癲佬,呢個遲早西鐵斬人
先係美孚mtr 拎左m記現金卷10蚊
https://lih.kg/52324

倚癲淘紅你條癲佬,原來慣性周街影女,真係好撚痴線唔好以為改左名起唔到你底話人影尻你,點知原來係你條痴線佬周圍影人
少見的百摺短裙
https://lih.kg/52796

嘩我屌你老母呀倚癲淘紅
唔好以後改左名起唔亞你底
你個癲佬周街吊住女仔尾影腳?唔好咁痴線 你食藥啦
我真係懷疑你日日係西鐵影學生妹校服裙底
你條友已經谷到變態,又有精神病,你係咪成日想強姦人?你係咪有孌童癖?

我都完全明白曬啦
倚癲淘紅你條痴線變態佬,我一定追擊你,你覆一個我追你一抽,等全世界知你條癲佬有幾撚變態
上水未呀癲佬倚癲淘紅?唔係好撚搶口,好撚屌得咩?你條變態佬做乜潛水呀?落左街強姦呀?
係咪文盲
Andante 我雖然睇你唔到
但我好歡迎你繼續係到引你啲同類出黎
咪係 正常人鬼知咩
不要再說了
咪係
食左成個星期先發現 驚到仆街
係咪文盲
Andante 你夠膽就繼續推
失明人士?
知你冇底比人起 好威
就推你老母啦癲佬
比人圍屌你條柒頭重出黎獻世?
報撚左警未呀傻閪?
發曬癲話人開錯藥,柒左係度死撐
擺撚明癲佬無食藥,妄想症又發作
潛撚左成日,半夜上偷偷地出黎拎個尾彩?
推撚到爆post為止
潛撚左水成日,半夜突返個閪頭出黎想攞個尾彩?一起底就比你知你精神病
追返你D post,你老母比你捉左去精神科,你自己唔去陪佢,想我去陪?
屌你老母廢柴,精神病遺傳咖,你咪又係死癲佬,做乜捉尻自己老母,咁撚不孝
好撚心一個二個癲佬,係連登發開癲就咪衝入黎柒,一用起底功能,好似睇返佢地病歷咁
個個倚癲淘紅最痴線,西鐵周圍影,跟蹤影女腳,妄想症發作周圍屌人影佢
樓主D病友真個無個正常,呢D死癲佬應該捉返大陸勞教啦
你就係唔撚正常人,你醫返好你個精神病咪知囉
正傻閪唔食藥呀,癲得幾徹底,被害妄想D症狀出曬黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞