護士開錯10倍劑量藥比我

540 回覆
50 Like 306 Dislike
診所嗰班唔洗讀都做得
你理解能力係咪咁低,唔係話佢停食類固醇,係話佢由一開始發癲屌醫生護士開錯藥,又話自己就黎死,要投訴又盛,一係就明玩尻你班戇尻仔,一係就根本有精神病,妄想有幻覺

我發覺盲撐佢個班,真係病友黎
笑啦,大聲D我又痕又痛呀
已經塵埃落定,屌緊樓主條癲佬,你先衝出黎攞屌幾撚肉酸
之前圍咬我個班病友都潛曬水,你先黎
放膽大聲笑..
Block左?幾多個?我見就兩個連樓主,屌我既病友就好多個
重要撐?你睇你個撚頭幾撚柒,幾撚樣衰
九唔撚答八,講咩類固醇,柒撚左係度撐?搶口鬥咀?喂,我幾時話佢停食類固醇呀?下?係咪你答嗲柒撚左呀?
做乜尻?其他病友呢?追曬post未呀?
衝住出黎柒,唔怪得答撚錯嗲啦,類固醇
類咩固醇?我幾時話佢停食類固醇?Quote黎睇下,樓主佢自己話開多左十倍類固醇呀
原來係住大西北既毒撚,執到野影相放上連登個D戇尻係咪幻想靚女會搵你拎返,之後比個閪你屌?
講緊你呀倚癲淘紅
倚癲淘紅,你原來都係樓主病友黎,唔怪得發曬爛渣啦
話人係西鐵影尻你,你影尻返人,明顯幻覺同被害妄想症,係咪停左藥病發?
俾心機醫好去啦
歪面整容閪係西鐵隨著影人
https://lih.kg/1118160

倚癲淘紅,你睇你痴線到,我覺得真係好得人驚呀
你係咪係地鐵周圍走係咁屌人老母個D?係咪成日覺得有人背後講你,影你相?
你做乜停藥呀?又病發啦
真係要善用起底功能,一Click說check到呢D撚樣幾尻痴線
其實邊個精神病不言而喻啦
不言而喻好啦,你同班病友唔好妄想不藥而癒呀
去睇急症啦,會死人架
你揾咗警察以外嘅機構先 醫療失誤我唔清楚邊到跟會好啲
不過最方便都係議員 仲有記者
然後報警嘅時候講埋揾咗咩機構 咁佢地就唔會hea你
善用起底功能啦⋯⋯成班on99
班病友重車輪戰咁撐緊,岩岩個個倚癲淘紅,一起底發現重痴線過樓主
班潛伏社區既精神病癲佬真係好恐怖
下次追曬post先覆,個癲佬穿左煲啦
作故仔都作好啲呀冇圖又唔開名都唔知開post做乜9,真野一早推左去蘋果啦,到公海報左先到連登架嘛
樓主思覺失調十分嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞