護士開錯10倍劑量藥比我

540 回覆
50 Like 306 Dislike
精神病食乜柒類固醇
追Post啦傻閪駁你都廢尻事,幾個病友柒撚埋同一樣野,好心追撚完Post先覆啦,衝出黎攞屌,真係肉尻酸
我地係咪俾佢撚 我地自己會判斷
但你咁撚柒煩 真係覺得你身痕搏屌
成班傻尻柒姑碌咁,俾個癲佬當狗咁撚
老羞成怒衝埋黎屌我洩憤
即管拎我做遮醜布掉轉係我咁撚肉酸,都不願面對
我最錯就係,樓主未比人踢爆,就已經話俾你地知,你地有幾撚豬閪,幾撚蠢
你知人開錯咁你又食
成理炒撚哂車都仲有人入黎一齊炒
仲唔採取法律行動?
重衝入黎柒個班真係肉尻酸
倚癲淘紅你條癲佬你睇你幾撚痴線
周街話人影你,跟住影撚返人擺上連登
擺明停撚左藥有被害妄想症
重夠撚膽死話人癲
真係傻得咁尻徹底

做乜撚野呀?比人起底踢爆發爛渣呀?

封黎封去,一早話封撚左我,又要姣婆守唔到寡,要解封答嗲頂咀你睇你幾尻肉酸呀

痴線佬做乜撚野影人呀?
癲佬,做乜執我口水尾發爛渣?

解釋下做乜話人係西鐵影尻你?你又做乜影尻人擺上連登先啦

係咩斷左藥有幻覺呀?覺得人講你,影你?你病發呀!癲佬

做咩我話樓主停藥,你咁撚嬲發曬爛渣呀?崩口人忌崩口碗呀病友?

俾人起撚曬底知你係西鐵發癲影尻人,重夠薑出黎搶口?唔撚憤氣?郁我呀癲佬
癲佬呀,做乜周街影人姐?
唔撚憤氣連回5個想攞返個尾彩?
覆完拿拿聲封曬人,想睇唔到人屌你癲佬?做乜咁撚鬼鼠?
驚比我屌撚到你病發呀?
倚癲淘紅,做乜斷藥呀?你有精神病呀癲佬
傻閪重講醫療失誤
樓主一早比踢撚爆左尻吹老屈,你重黎?
屌你完來你個癲佬唔止痴線,重蠢閪到成個豬頭炳咁
喂傻閪,唔係好撚搶口咩?死撚返入黎繼續啦癲佬,做乜係西鐵影尻人呀?
倚癲淘紅,你條癲佬入黎啦喂,係咁彈alert你都扮睇唔到,肉尻酸
縮係出面做乜?入黎繼續啦
解釋下點解話西鐵條女影你?你又做乜影返人?
你係咪停撚左藥有幻覺呀?
唔講以為你係果間診所做
傻閪倚癲淘紅,做乜咁撚驚?縮係出面尻屌做乜尻?入黎啦
西鐵年輕情侶
https://lih.kg/445013

倚癲淘紅你條痴線毒撚真係好恐怖
唔好以為改左名起唔到你底
係咪無閪屌谷到癲左?又妄想症話人影你,又反社會
幾時拎刀出街斬情侶?
Hydrocortisone有2mg裝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞