護士開錯10倍劑量藥比我

540 回覆
50 Like 306 Dislike
樓主好撚柒.. 食左幾年藥 連隻藥名唔同左都唔知
一黎就咬鳩人開錯劑量
癲佬多咪多負皮,你睇樓主班病友幾咁團結
check 左
hydrocortisone oral 嘅normal dose 得 5mg
10mg 同 20mg
邊有2mg 樓主快啲返青山
認真討論呢個題目有排講,政府放緊一大排癲佬係社區,你睇住公屋個班幾陰功,日日有人開post講比隔離癲佬搞得幾慘
食錯藥都係第一時間上連登開post
所以我第一個post就叫佢唔好搞事,實比人捉入去強制,你睇呢條友擺明係斷左藥
佢查都唔查下
成班院友衝埋黎咬我,confirm比條假膠撚左狗,就轉移視線屌我煩膠洩憤,都好撚肉酸下
香港好多癲佬架

連登仔唔洗讀書都識比藥啦
佢之前食個隻係2mg pred呀
屌你老味真係煩撚到仆街
我知呀
唔同名又唔知
又唔上網搵下先
一黎就係度嘈
佢真係唔識架喎
最快方法拎埋包藥衝入急症扮嘔吐中毒暈底,有駐場警察,話隻藥有問題,護士想謀殺,file即開,等賠償數銀紙
醫生會教啦
佢即刻停基本上仆硬街
到時候醫生冇講就真係失職
診所果d係助護無牌。
只可話你抵撚死睇私家
一個精神病人,唔會預佢識,因為已經斷藥病發,只係勸佢唔好搞大比人強制入院,樓主我唔怪佢,你起下底都知佢癲左好耐,係班盲撐發癲咬我個班院友,真係好撚肉酸囉
所以child 登成日炒車就係咁解
child登邊有咁多人識搵evidence
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞