尖沙咀站意外?

1001 回覆
46 Like 2 Dislike

希望佢冇事

起碼一級燒傷先
阿哥岩岩約左人係tst交收
好彩佢交收完走得快

佢話見到人衝出黎嗌好恐怖,好似拍戲咁
港鐵真係香港良心
又成日加價又多意外

呢D post 實有人講中國車, samsung同港鐵加價.
勿跟車太貼,不過會唔會係有預謀?
港鐵真係香港良心
又成日加價又多意外

雖然狗鐵係仆街

但係暫時黎睇好似同佢冇乜關係
港鐵真係香港良心
又成日加價又多意外

有人自焚既話又係mtrc錯

抽水抽唔切
小心跟車太貼呀
MTR Service Update
20 mins ·
1923 荃灣綫尖沙咀站有列車冒煙,服務嚴重受阻,可考慮其他交通工具
上述荃灣綫的事故,乃由於有乘客燃點危險品引起,
警方及消防已接報到場,處理已移至尖沙咀站月台的危險物品,
荃灣綫列車將不停尖沙咀站,乘客可於 Citymapper 應用程式中,查閱其他交通工具的資料

Severe delay on Tsuen Wan Line due to smoke on train at Tsim Sha Tsui. Consider other transport means
The incident at Tsuen Wan Line just before was caused by a passenger who ignited some dangerous goods
Emergency services are attending the case since the dangerous goods have been removed and placed to platform
Tsuen Wan Line trains will omit Tsim Sha Tsui Station. Please check your alternative transport on the Citymapper application
我事發係現場,有個人著左火,成個站都係煙

係隔離果卡
好彩果陣就埋站
唔係真係大獲

真係好彩係站附近
我早佢2~3班車
架架車都好撚爆
如果唔係近站真係隨時人踩人
港鐵真係香港良心
又成日加價又多意外

雖然狗鐵係仆街

但係暫時黎睇好似同佢冇乜關係

好撚on9
哇屌條友咩事

見黃色以為係褲黎

習近平就嚟 搞啲咁嘅野

燒左d咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞