尖沙咀站意外?

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
其實遇到呢d 咁既突發事,唔識既唔好亂嚟,冷靜遠離現場係最好。
可以既幫手 guide 其他人走。

唔好企係到食花生,影相,。。一來阻住,二來唔知會唔會有 後續事故。。
係咪冇人識幫傷者燒傷位置淋水

地鐵唔帶得食物同飲品

消防喉轆

拎喉轆射人, 一個痴線過一個 所以話其實企係度拍片已經算好好, 起碼冇搞亂檔

話人冷漠之前諗下自己有冇常識啦好心

佢問地鐵邊度有水
我答佢地鐵有消防喉你地就屈9我用水淋人or火

冇撚野?

唔好死撐啦on9

人地上面問緊用咩淋水你答消防喉

一係閱讀理解有問題,一係冇常識兼弱智,是但中一樣
描撚準未
好似話之前同人獸交條友放炸彈

戇鳩夠未呀
條友比人拉返入臭格啦
除左件厚褸起勢咁拍個燒著左既傷者
算唔算係好既方法?

直接蓋上去就得
都係為左整走啲氧氣
係咪d支那豬做架?
is?
個呀叔係掉汽油定阻止

點睇都似係佢被波及啦
識唔識扔架屌 咁撚多人都點到火
好撚恐怖
好似話燒親一用水沖
咩皮都沖走哂
仲難好番

我好希望有人幫佢地沖

睇程度
輕微沖係得嘅
嚴重就搵冰

(又要俾人屌

灼傷就係揾水沖 冰無咩用
燒到咁表皮爛哂用水沖應該只會更差?
開左second post
學生妹好慘

Wtsapp group share 出黎

希望冇事喇

放學都要比人燒腳

美腿is gone
有沒憎佢既同學,幸災落獲
留名等睇,東張西望講佢劫後重生

收下把口啦

收下你把口啦 屌你老母
一名中六男生目擊過程發生,他憶述過程時雙手仍然抖震。他指,當時列車由金鐘開出不久,車廂非常擠逼。一名男子突然大叫:「X你老母!做乜x!」男生便見到有液體潑出,及後見到有火光。

人群立即向車廂另一方撤退,有人跌倒,車上亦有小朋友。部分乘客站在椅上,將窗戶打開。

由於怕發生「人踩人」,有乘客叫大家冷靜。男生見到一名女子腰部至腿部燒傷,一名長髮女子更被燒著頭髮。男生下車後,亦見一名男子頭髮著火。

http://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170210/s00001/1486727688907#sthash.hrC3ks2Y.dpuf
1001我嘅
邊撚個縱火呀仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞