尖沙咀站意外?

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
走阿!
https://m.facebook.com/groups/381185265342025?view=permalink&id=1088724851254726&fs=1
有片

幫手啦 影

d人唔走已經on9 , 又危險又阻住哂
人地打份港鐵工 , 你叫人做埋消防員去救火係咩心態

最撚攪笑d 人嘈d 職員唔識救火, 屌你放低部電話去幫手搵滅火筒啦柒頭
now話有一人被捕
捕自焚條友?

全部向番後行

好撚好打咁喎

如果阻住救人真係多得你地唔少

食屎啦屌你老母警犬

真係自焚
同一架車
行行下個司機開廣播:咩事呀 咩事呀
然後開始大煙
依家諗返都驚驚地
以後搭車都係唔好訓咁多教同㩒電話 有咩事走唔切

用下腦都知地鐵D滅火筒點會係水

好多低質連登仔

仲有on 9問點解唔用水去救熄身上嘅火

全部向番後行

好撚好打咁喎

如果阻住救人真係多得你地唔少

食屎啦屌你老母警犬

你on9?
已經拉左人

Source: Now News

用下腦都知地鐵D滅火筒點會係水

好多低質連登仔

仲有on 9問點解唔用水去救熄身上嘅火

好似會沖埋啲肉走
啱啱落車
荃灣線個啲滅火筒係藍色
觀塘線個啲係紅色
不過唔知係乜種類
理論上每個地鐵職員都要讀份鐵路安全守則 防火呢樣基本係要熟讀
遇到重大事故, 第一件事就係確保乘客安全 唔係救火
不過D ON9香港人趕都唔走, 燒埋你就咪撚怨D職員

老老實實,人流管制似乎做得唔差

暫時聽返好似無話大混亂
畢竟係最繁忙既收工時間,仲要尖沙咀

老實,走佬黎講香港人世界級

93年蘭桂坊試過人踩人踩死人啦

今次仲要係放工迫爆既車箱
無事咪算好
已經拉左人

Source: Now News

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞