尖沙咀站意外?

1001 回覆
46 Like 2 Dislike
屌你老母 如果係自焚諗住拉人陪葬既 呢啲人一定要打撚死佢
一名中六男生目擊過程發生,他憶述過程時雙手仍然抖震。他指,當時列車由金鐘開出不久,車廂非常擠逼。一名男子突然大叫:「X你老母!做乜x!」男生便見到有液體潑出,及後見到有火光。

條友仆街死啦

嘩屌
根本走唔到
急救角度來睇

其實首先要做咩

確保現場環境安全先急救
其實普通市民可以做到咩
點解咁多人屌

香港人最鐘音批鬥

行撚開咪得囉
個個係到影相阻撚住哂
仲要唔知會唔會再爆多波

呢個真 救人都話
影影影 做乜鳩
其實普通市民可以做到咩
點解咁多人屌

香港人最鐘音批鬥

你老未屌緊班賴死唔走既影相撚

冇野做到咪走囉屌你老母
唔止自焚添啦,應該有輕微爆炸,齋自焚應該唔會傷咁多側邊啲人

液體四圍飛

唉屌仆街潑火水
唔係幫手就死撚開啦
班廢老企係到影相阻撚住哂
係咪會留疤

仲要植皮添呀
一名中六男生目擊過程發生,他憶述過程時雙手仍然抖震。他指,當時列車由金鐘開出不久,車廂非常擠逼。一名男子突然大叫:「X你老母!做乜x!」男生便見到有液體潑出,及後見到有火光。

好彩未開離站

開離站就真係仆大街
個呀叔個樣係好冷靜 著火衫都唔除
《十年》自焚者
ISIS?
急救角度來睇

其實首先要做咩

需唔需要去cool down個傷口

利申:唔識急救

條友仆街死啦

嘩屌
根本走唔到

車廂咁細咁多人 走唔到

source?

唔記得 post sorry

http://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170210/s00001/1486727688907
睇親呢d 都好心up
就咁睇d 片 究竟mtr d 職員做緊咩
連撲火都係d 市民做

你老母啦
發燒燒撚壞個腦?
打份工姐仲要去滅火呀?

咪臭系
捉下人食野咪算 救咩火

救火應該要識 但都唔會做到第一個救火
唔夠人企咁多月台

啱啱落車
荃灣線個啲滅火筒係藍色
觀塘線個啲係紅色
不過唔知係乜種類

藍色好似咩火都岩用?

好似係乾粉
百搭但會搞到成個空間勁多粉
《十年》自焚者

好彩未開離站

開離站就真係仆大街

Yes
已經拉左人

Source: Now News

TVB Said too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞