做你樹窿有咩心事想放低(5)

376 回覆
1 Like 2 Dislike
我都有逐個point同佢傾返,佢都話再試下,但我驚佢講完呢段說話後對我既睇法都唔同晒,我驚到時我改左都冇用
Got it,thx
有時唔明點解有問題要同其他人講而唔係同我一齊解決...明明好愛對方但點解要喺人哋面前數落自己或者任由其他人咁樣踩你自己鍾意嘅人?...乜愛一個人唔係應該想佢好嘅咩? 我完全唔明
鐘意左個同事,但明顯感覺到人地係唔會吼自己平時聽佢講既野好似同自己既生活係兩個層次咁
有個台灣既男友...每次佢黎香港/我去台灣會有少少發佢脾氣......因為台灣人既根性真係有少少蠢......眼睛腦袋都唔係身上...
雖然個零月先見一次面...都總會有大半日西左佢面🤦🏻‍♂️......雖然佢真係對我好好,但佢唔識由其他人既角度去諗野總係令人有少少嬲......
比如黎到香港問佢想食咩佢話無諗過......
我去台灣問佢準備帶我食咩佢又問番我...
話慳少少錢淨係來往港台,佢又話悶不如一齊去歐美之類未去過既地方,問番佢點解就話因為我英文好過佢,佢唔洗再淨係this this this n this......慳錢既問題去左邊...?
同佢去澳門行下,我話澳門除左賭場真係無咩野好食,住賭場酒店實無死,佢偏要訂其他酒店...純粹係佢唔中意賭場,好喇...然後佢嫌太悶又無野好食🤦🏻‍♂️

到嬲完,就開始準備要走......好白痴咁浪費左好多時間......
好憎自己咁差eq.....
而家冇從開口 想傾但唔知點 又驚佢hea 因為佢近排sd相我應佢 佢都hea應
近期對個女同事有好感,發覺佢都有少少cool,同其他同事都有講有笑,幾活躍,但係有時我一埋到佢個位佢就唔係好講野。
同佢私下whatsapp就有傾有講,但係去返現實世界,好多時都凈係話我,對我cool,係咪其實可以放棄,感覺好似我煩住佢咁
點解可以日日仲傾計既..
分咗手其實都真係唔係咁易做番frd架wo
有斑frd都好過冇呀..?
個陣中學個啲時間你都唔想再諗番啦我估
ching係咪好耐冇聯絡架啦
咁曾經相愛過又好難唔認得既
就算我自己個ex變咗style
係條街都唔會唔認得..
絲打男朋友係咪平時都唔係點用電話個啲人黎架
日日見都block你..
佢做咩做到咁絕呀
見到都尷啦..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞