做你樹窿有咩心事想放低(5)

376 回覆
1 Like 2 Dislike
ching..你個名..
呢件事幾耐呀
還要生活別再三失眠..
你依架係讀緊U嘛ching?
有無人可以聽吓我講野
唉絲打..我都其實成日向唔好方面諗先..
其實又唔係去到有罪
身邊既人個啲反應都真係好成日出現
因為叫做"為你好"呀嘛..
絲打依架讀咩呀
係呀讀緊u
絲打係咩實習呀去到海外
絲打做咩事呀
琴日同男朋友分咗手 但係大家都仲係鐘意對方
因為佢屋企人唔鐘意我 所以唔俾我地聯絡
同埋long d緊 想飛過去揾佢 但現實係不可能
依家好迷茫 唔知點算好
食又無心情 瞓又瞓唔到 想死
呢啲真係好慘 撐住啊絲打
係咪大家都仲比較細
讀藝術
幾本上係所有人眼中嘅廢科
不過自己鐘意 讀書幾唔叻 所以照讀
原本覺得呢樣野係攞嚟抒發情緒最好嘅
但係弟時出嚟好難搵嘢做 完全係識人好個識字嘅世界 我又唔識人 d朋友淨係係咁話我唔去social 下 builds up 下 d connections
我都做唔到 唔通要我對住一大班唔識嘅人喊?
宜家好似連唯一我enjoy 嘅野都比緊壓力自己咁
ching你u life點呀咁..
冇feel呢啲理由其實都幾..
俾我就唔係好接受啦
都係一個幾月wo...
佢嘅鍾意黎得快走得仲快
又long d..屋企又反對
咁樣就分手
一齊咗幾耐呀..
無論點都好 唔好求 唔好用身體黎留啊
認真 過來人 到你放底左 諗返起就會覺得自己好蠢
好傷 我唔知點形容 不過真係會好傷
同無錯 拍拖就應該慢慢黎
感情係雙向嘅 佢唔想你點逼都無好結果
加油啊
咁真心佢都幾迷戀你wo..
仲要已經冇聯絡仲咁
你都叻啦係咁同啲frd都叫報定案
不過最緊要佢唔好影響你咁多就好了
絲打你咁樣會唔會爆煲架
啲frd又唔明你..
我其實覺得讀art既人好charm
因為我自己呢方面真係好廢
半年 係我初戀
我同男朋友上年五月分手 原因係因為性格不合成日鬧交 佢頂唔順 到分手後我一直挽回 我冇好低姿態 但我每次我都會盡能力比佢睇到我嘅改變 比佢睇到就算大家價值觀唔同我都唔會再發脾氣 學識去忍耐接受

一直我地冇keep住聯絡,但有見過兩次面,正日慶祝佢生日,佢都表示對我仲有感覺 而好間唔中會傾計

到過咗成年 終於兩個月前佢準備咗好多野慶祝我生日 佢話好掛住我 諗返起好多以前開心嘅事 但始終冇講到話一齊返呢句 我問宜家即係點 佢話因為以前大家鬧太多交 所以覺得應該慢慢磨合下 好似朋友變情侶咁

到宜家就快六月,我地兩個一星期先講一兩句野,一個月內都只係見左一兩次面。我唔知道咁樣點叫做磨合。慢慢磨合就係一個月見得一次?條界線點定?

我個心每一日都好似等行刑咁,我有時起身個心真係痛得好辛苦訓唔返,已經唔係心理上嘅痛。因為我唔想比任何壓力佢,所以我扮到我呢一年都過得好好,facetime我扮到自己每日過得好充實,但實際上我每一日一諗起佢就心好痛,又放唔到手。我唔係要尊嚴,但我唔想逼佢要同我見面,咁樣只會越逼越走。

我一直努力改變自己,做好自己,終於分手一年後等到佢回頭,但又要再等。我好怕最後等到嘅係假希望,或者等到佢漸漸消失。我只係想發洩下,因為我好嬲自己點解放唔到手咁執著,都已經一年。
女仔真心講句可以好重情
依架你地係咪都冇聯絡架啦咁
ching..你因為咩分手呀
初戀
真係完全冇彎咗咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞