做你樹窿有咩心事想放低(5)

376 回覆
1 Like 2 Dislike
點樣垃圾
其實唔係話0聯絡既 因為佢有同我儲火,有時可能sd完張圖我會回佢跟住傾1,2句。同埋我有科同佢一齊讀,之前有問過功課野
咁ching..你依架生活如何呀
唔同u都有一科一齊讀?
咁要搵下啲共同話題wo...
同u... 其實幾岩傾
哦..啲part time黎既
咁都好wo 但其實佢都好癲wo
依架呢一兩日佢有冇點呀
sor呀..
冇睇清楚你地同U
咁其實都係差邊個做主動姐
啱啱出黎做嘢好挫敗,曾經嘅抑鬱好似翻緊黎咁,日日都覺得自己係零係垃圾,好有衝動自我了結
係巴定絲呀
你好似係嬲多啲咁wo
仲要你既心情好似都係俾佢去影響咁
絲打你意思你係fg?
做啲咩呀
老細好西?
冇啦 而家佢sc sd相黎 我應佢張相跟住佢都hea回
但我而家都冇一次係真係say hi跟住chat 之前次次都係佢sc sd相黎 跟住我應就咁傾成日
所有渠道都被block 晒,連最後想同佢講清楚啲嘢都冇機會,可能之前有,但又一次機會溜走,有時都好嬲點解佢唔肯比少少時間聽我講,或者佢真係可以為我改,至少我知佢會為其他人改變態度,或者我應該比啲信心佢,不過就係因為大家都倔強唔讓步先搞成咁
仲有啲其他frd嘅 咁都要繼續生活落去嫁喇
其實悲觀嘅人 有無罪?
有社交障礙嘅人 有無罪?
自己一直都知有呢d問題 好努力好努力咁改
不過真係好攰 我唔知可以點做
身邊嘅人成日講 諗正面d 諗d開心野 你一定唔係最慘個個 唔識同人social 都要逼下自己去識下人 逼逼下就無野
但係佢地唔知 真係好難 你又有無事去grad din 去到喊? 唔係因為唔捨得d同學 係因為要對住一大班人 個班都只係同學 對左幾年嘅人我都驚到喊
諗野正面d 係會令人開心d 不過只係將唔開心嘅嘢暫時抑壓着 唔知幾時再爆出嚟 無限loop
就嚟畢業要出嚟面對社會 每日都係到諗 好驚
第一次要離開香港個幾月去實習 雖然我知道個幾月唔係好長 但都好唔捨得 有點不安
咁冇事就好
touchwood講句有事要出聱呀..
聽落呢啲都幾痴身/難搞
依架你地仲有冇點聯絡架
好明顯feel到佢係你心入面都有地位
e..咁個主動性好似佢多wo..
ching你會唔會都諗下做下主動wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞