做你樹窿有咩心事想放低(5)

376 回覆
1 Like 2 Dislike
我又唔係好識講我係一個點嘅人喎 但係我從來都冇後悔過識過佢地 因為我都唔知如果我從來冇識過佢地我今日會係點 但係我暫時都仲幾滿意我自己嘅各方面嘅性格
我都唔知,一有機會佢就話我,呢期企係佢個位隔離,好快話: 快啲走啦,返去做野啦
呢個衰啲咁講都係同你自尊有關wo..
ching咩事...
咁如果係咁
唔一定拎電話架 add住tg呀ig呢啲先都得既
同埋你係識frd既就好少話明
啲一次性活動就人地會肯咁同你做frd既
發癲姐
本身你男朋友都多異性frd呀
定靜係個個女人咁同佢contact架
ching你講緊ex?
絲打...俾我聽到"唔夾"
我通常都覺得真係籍口
個1個月一路都冇咩好地地?
衰啲講句大家都搵唔到 叫做大家陪下大家咁
不過護理呢啲香港都應該好多人手wo..
點解冇諗過番黎做既
ching sor呀唔係即時覆到..
咩事
我係巴
算係
之前為有d生活習慣既野有意見分歧
唔知係真唔夾定假唔夾啦
但一個月就話要分
我覺得有d唔負責任
最新消息佢搵到工啦,診所工,係登佢開心既,真係好羨慕佢...
唔返香港因為拎左兩年工作簽證,同埋係呢邊讀書用左好多錢,都想係呢邊試下先既
唉,今朝一知道佢得左,我即刻send cv 去啲診所到,希望有機會啦
我明明正正常常
真係無鐘意佢
前排仲ok
呢幾日 完全hea覆我
都唔知做乜鳩
好想問佢做乜鳩咁hea覆我?
但咁樣又好似好少家
呢加又要食左淡氣
有無人教我點做
利申 : 條女都幾靚
但我完全無興趣溝佢
但呢加好似比人當死狗公
唔舒服姐
好想問清楚咩事
呢啲看似好細件事但又到最後好易會嘈..
絲打不過我估你地都未係好了解夠對方?
仲要long d tim
其實係點一齊架
咁知自己浮緊都係好事既
但會唔會都好易見到架
有咩慘得過老婆撐送中,話唔搞事唔會有時,典型藍絲廢佬思想?
講極都唔明?
發現已經無法同佢一齊
我情況一樣,又係long d又係唔重視另一半,已分開一年,其實我只係唔知自己有問題,我好愛佢,依又都好愛,到佢提出分手,講出我既問題,我諗返轉頭先知,原來我係咁衰...
求下你俾佢知,佢唔明就俾佢睇尼個post,或者提出分開下,俾機會佢認真思考。
旅行個陣認識,然後第二個月佢過黎香港就一齊左
其實差唔多每晚都會視頻傾下既,只係有時傾咩都好佢只會諗佢在意既重點,成件事本身就...再重新同佢講多次= =
最近識咗個男同事佢好nice好friendly好到會單獨免費教我游水,又會間唔中同我whatsapp但佢之前話過佢覺得我地有兩個新女同事好㠪咁佢究竟想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞