做你樹窿有咩心事想放低(5)

376 回覆
1 Like 2 Dislike
你地私底下其實有冇講過呢個問題架
最緊要你開心
係咩場合下都仲要每日見到呀
都係嫁 純粹係有時回憶下以前 又諗下以後會點囉
有講過,有問過佢,不過佢好輕描淡寫咁答: 係咩,係好憎你呀。有時再借d倚問下,佢又冇理,之後就繼續之前咁,好似乜都冇改變過
巴你地本身係一齊住..?
點樣既生活習慣唔同
但其實佢係頂唔順既其實都係要分
點樣係唔負責任
絲打其實佢最想你改啲咩呀..
有啲野唔係話改就改既
咁樣段關係你好辛苦
有冇咩消息呀到依架
會唔會依架都有番住part time呀其實
我唔太清楚個邊啲機會其實多唔多架
ching你係當佢普通frd姐
會唔會其實佢對你真係唔同呀
無論有feel定係收兵
有冇話係發生咩事佢先hea你呀
ching..呢啲立場野唔夾又真係好尷尬
有冇得你有你支持架
佢會唔會都阻止你
所以佢好多位都好有自己諗法架?
係咪都好多時你講完佢又會唔滿意/反對架
你地兩個都係番緊工既?
個女仔都好差咁..
做過咁多野都點解都可以冇名份
你唔嬲架咩
教水
絲打你如果依架對佢都半信半疑
點解唔真係問下佢呀
絲打你同男友一齊咗幾耐呀..
你做錯野個下係點解去做先
真係諗埋咗邊定點呀
ching..我同你邊個分身傾過計呀
差唔多有機落大雨wo
你有冇帶齊野呀
凡事小心啊!
絲打咁我估呢啲都係睇個心態既
同事
佢對我忽冷忽熱咁 屌
絲打最後有冇出呀..
咁佢份人都好細膽wo
都有分行得前唔前架嘛
絲打大家都女仔人家
小心啲呀
有冇人一齊去咁呀
想問下條女去ocamp做組媽我應唔應該唔開心
佢同frd去成組得2個男仔 未計組仔
唔知佢去黎做乜, 我問佢佢實話係陪frd
佢話我唔中意可以唔去,但我又唔想cool住佢太多
不過佢去我真係好唔開心 接受唔到條女同第二班男仔3日2夜日見夜見仲要玩得咁埋
佢話佢個ocamp好純咩都唔會做,我亦有叫佢襠盡量唔好同男仔有身體接觸
不過佢班frd我無一個識姐係我無得睇住佢佢有無聽我講我都唔知
好唔開心呀屌你老母
佢其實...有時諗野會幾離地既,一講到大家既工作就踩哂地雷,佢本身屋企開麵包鋪,佢番工遇到事就萬大事講句唔撈都有後盾,我講話份工點點點佢就話黎台灣搵工羅...但係佢又唔知香港人係台灣搵工會有幾多阻滯
我有個鄰居就係太多問題又要月入四萬台幣先承認visa 又要交重稅先番黎,講完佢就收聲,然後下次講起又要copy 多次比佢睇...

係咪始終佢唔係處身於香港佢就唔會明
最尾12號有出 8點已經係金鐘道
男朋友都有去 但係佢話係睇住我唔比行前衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞