[劇透]睇完end game,有兩個位極度不滿

151 回覆
654 Like 169 Dislike
塊面起晒角,要改名叫起角隊長
以前個羅拉咁上下
廢事有好似鍋物先呢d豬隊友搞彎件事,一條最可靠嘅人做晒最穩陣,還掂時間唔成問題
故事:因為想要送返去過去
雖然其實冇咩迫切性
事實:因為要舖排ironman死
希望falcon會有返漫畫入面啲超能力
有無原因有力量?
Steve就係知bucky已經打左成世仗 唔想再將個擔子交比佢 係avg3已經見到bucky係想平平淡淡過埋下半世
因為要政治正確囉
唔好再問啦
班左膠又發顛㗎喇
冇人話要完美到咁
但起碼唔係成個肥毒柒tb咁先啦
上面位巴打形容得好
Btw gal gadot中哂頭4樣啦
但而家嗰方面Captain marvel 第一樣已經fail
on9 本身原作女權隊長係短髮
如果有男人走埋去一齊打會點同個男人講「呢度女人打緊,冇你地男人嘅事,走啦」?
得啦
知啦
講咗幾百萬次
問題係剪得好撚柒啊嘛
樣已經唔靚
仲要剪嗰咁嘅柒頭
美國隊長漫畫頭頂夠有一對翼啦
唔通電影又照跟咩
其實唯一不滿 係HULK
最後導演竟然冇安排HULK同Thanos 打番場
但又冇解釋番上集點解HULK 出唔到黎

如果今集HULK 可以出番Thanos 對打幾下
一雪前恥 效果應該會好好多
Captain marvel 一開波 西口西面
長髮又黑色小背心個look好正
對住thor 笑個下真心頂唔緊
古一同hulk既對話咪講左
你宜家個歴史係建基於一路有d 石
例如因為2014定12有空間寶石所以先有avenger出現
古一之後又有用時間寶石救世界咁
如果某個年代因為冇左某d石 可能會導致新既未來
所以有可能更加大件事 特別係時間寶石
所以先要firm所有寶石最後要返返去某個年代
Cap 個盾係Howard stark 整
如果將haward個盾交俾殺佢既人既話都幾on9
九成時間都係班男人打,畀個scene班女人威下都冇所謂啦我覺得
問題係唔急
你睇套劇搞埋tony個葬禮先還石
同埋係有時光機嘅情況下
D石幾時還
對於被還世界其實係冇影響
大戰時還
定葬禮後還
對於果個世界黎講d石都係冇左一秒
唔撚識咪話女權囉屌
我完全唔覺CM有咩問題
港男俾港女恰得多,一見成班女人做左大男人做既鏡頭,POSE咪起鋼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞