[劇透]睇完end game,有兩個位極度不滿

151 回覆
654 Like 169 Dislike
望一望香港社會,愈黎愈多女上司
Officer grade好多都係女人
打鬥好悶
咁多英雄但仲差過avg3
兩樣都係跟足漫畫架喎on9 仔
其實都好難想像果個世界入面d人點諗cap拿突然之間變左恐怖分子被通緝
其實bucky唔做都仲好,可以做啲特工間諜類嘅題材,例如追擊九頭蛇卧底之類
本身以為佢可以同black widow合作去做,但睇嚟喺電影應該無機會
然後炸彈狂徒 Bucky Barnes 做咗 CA
電影撚: 講緊電影就咪攞埋漫畫出嚟講啦,漫畫撚死返動物台
根據美國歴史咁奧巴馬
Captain Marvel應該轉左做Captain Nancy
ruby rose
後尾剩番少少
漫話夠有比Bucky做隊長, 講mcu 人氣 bucky都都高過Sam 啦,話bucky 入黑豹line 所以比sam, 黑豹自己一個都夠撐套戲。
結論 美隊line 完
屌你有冇睇漫畫架

captain marvel個髮型好明顯係特登跟番漫畫而剪
你就係度鬧佢髮型
完全認同,因為對剩睇電影版既觀眾黎講,falcon個底係最靚,bucky始終衰過
好鐘意呢個演員戲外既交流,好好笑同幽默成日笑小蜘蛛
而且重要係個精神,佢一直係cap身邊,就算大家話bucky好壞都陪佢去搵。。
On your left
你認真咖?
睇埋留言就知幾多人插緊佢
外觀長髮係靚既,但講緊佢個格
https://youtu.be/t6z4d71XU乙ac
本身雷神話i like this one個幕都還可以
轉個頭又剪短 個本來就方嘅面變得更方
係咪越樣衰越女權 如果係嘅建議catgirl做cm比較合適
根本咁嘅人要幾多有幾多 你估喺香港咩
況且cm漫畫亦唔算豐滿型 都係賣slim fit
其實明明最後班女都冇貢糖,都係CM自己超人咁衝過去,完全唔明依幕有咩意義
Hope carry
有能力大方得體無人唔接受
佢啲所謂能力只係hi都啲石嘅力量 仲要串77 係要西哂面咁 點得人心
成個角色無成長無深度先係問題
根本依個時代年輕一代已經無乜性別歧視
你係做到嘢 無人會唔用你
我做男人都唔知幾想有個強權女人氹我請我食飯養我情人節聖誕節送條幾千嘅濕9鏈俾我
諗多左, 漫畫髮型係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞