[劇透]睇完end game,有兩個位極度不滿

151 回覆
654 Like 169 Dislike
第一,captain marvel 嗰死人髮型想點啊?
本身已經唔係好樣
一開始嗰長髮咪幾好囉
整個男人頭做乜9?
第二,隊長嗰盾有乜理由係畀falcon
而唔係畀Bucky

不過唔計呢兩點嘅話
其實成套戲已經好正
完美結局
10年鋪排嘅嘢都用哂咁濟
左膠累事
成班女人打架個scene呢
嗰part真係on99。。。

打緊仗呀大佬,邊有機會成班女人group埋一齊? 你估出街食飯成班女去廁所補妝影selfie咩!???
呢幕真係好撚造作
不過左膠最鍾意造作
致敬A-Force漫畫情節

其實有留意開漫畫既話至少唔會覺得出奇先
人地始終都係漫畫改篇,會重現漫畫既元素都好正常

講真cm個問題根本唔只係髮型同樣啦
最主要係佢個格衰,西口西面,個演員本身又黑人憎,導致埋佢個外表都成為埋受攻擊既一部分
我覺得短髮襯佢
漫畫Bucky 都做過隊長
我對經期大媽嘅存在極度不滿
咁都要是旦揀一個架啦
bucky話哂都做過衰人,仲要殺左tony老豆老母,冇falcon咁正氣
而且佢已經係wakanda有個外號叫white wolf,相信佢自己會係bp系列有條故事線
加上其實falcon個演員係外國人氣幾高,anthony mackie份人其實幾幽默風趣
雖然可能性極低,但我寧願睇佢做ca都好過睇brie做cm

其實有留意開漫畫既話至少唔會覺得出奇先
人地始終都係漫畫改篇,會重現漫畫既元素都好正常

講真cm個問題根本唔只係髮型同樣啦
最主要係佢個格衰,西口西面,個演員本身又黑人憎,導致埋佢個外表都成為埋受攻擊既一部分
漫畫Bucky 都做過隊長
咁都要是旦揀一個架啦
bucky話哂都做過衰人,仲要殺左tony老豆老母,冇falcon咁正氣
而且佢已經係wakanda有個外號叫white wolf,相信佢自己會係bp系列有條故事線
加上其實falcon個演員係外國人氣幾高,anthony mackie份人其實幾幽默風趣
雖然可能性極低,但我寧願睇佢做ca出套戲都好過睇brie做cm
如果出一定仆直
香港票房或者會仆,但歐英應該ok,班男sidekick 最高人氣係佢架喇
講9百幾次endgame =/= end game
終局啊 end game係玩完啦
根據美國既歷史
美國隊長揾黑人做
真係好諷刺
畀falcon
定你想講war machine
奧巴馬夠係美國總統啦
有問題咩?

Falcon嘅背景同角色定位好適合接任隊長,唯獨係冇超能力呢樣唔多掂
分分鐘畀連登仔屌得勁過black panther
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞