[劇透]睇完end game,有兩個位極度不滿

151 回覆
654 Like 169 Dislike
梗係型啦
個身型比例簡直係完美,你邊度搵個咁嘅人
面尖,苗條,有肌肉,超低脂,又要有波有蘿
Thanos Endgame無甲?
捉佢去操返 半年咪有
操半年可以變成漫畫個形象迎合你地?
咁樣削埋臉先得
有呢幕咩有無圖cc?
換個有臉型差唔多 再捉去操返一年 搞掂
呢個地球咁多人駛驚冇
你兩個不滿位都係致敬漫畫
其實係得香港人屌佢,仲要淨係屌佢外觀
喺歐美佢係大受歡迎
香港人不嬲出名厭尖架啦
Facebook見到一個comment,幾make sense:
Out of respect for Tony, cap couldnt give it to Bucky.
成班女人嗰幕雖然唔現實
但我覺得幾型
可能因為黃蜂女行路好chok
同埋女武神飛馬carry
導演你做啱啦
咁易搵

我地好彩先見到RDJ同Chris 前無古人後無來者嘅cast
香港人用自己個套狹窄審美眼光
唔睇下出面咩反應
其實反而有個位唔明 點解Valkyrie响雷神3成日酗酒唔會變肥 反而雷神就肥得咁快 其實係咪bug嚟
個個都話如果咁打實贏,如果咁拍實好睇啲,如果比第二個演會好好多

其實你唔跟劇情9up 1,2次真係無所謂,人地可以當學下野

大佬 個個都知咁打實贏,個個都知圍毆實贏,拍啲咁既內容洗鬼10年鋪排,你睇緊每一套獨立英雄片都係咁既劇情,infinity war都圍毆過啦,如果想咁樣tvb式收尾,就唔洗有endgame存在,到時又一堆人屌毫無驚喜,咪又係普通邪不能勝正既片

本身有追開劇透post 睇下大家對一啲細節同劇情分析係非常好,但每一板都總有一兩個煩膠話人玩水話分開曬打話邊個啪就唔洗死

呢啲行為係超級唔尊重導演同編劇同演員
其實好難叫一個前恐怖分子做美國隊長 門面黎 市民邊接受到
唔好咁陰謀論啦
你含撚死左佢啦廢柴毒撚
盲反盲撐
乜垃圾都有
香港人樣唔順眼就反,就多意見啦,理得你背後咩原因 付出過咩 連幕後拍戲問題都懶落人地度

鏡頭多又話人黑人憎 鏡頭小又話人出黎行行企企做過乜

一黎鏡頭多少,髮型,角色性格唔係佢控制 二黎人地即日睇當日劇本即日拍 佢連自己有咩能力都無人答佢 做到咁都收貨啦 好話唔好聽 佢8成都係同紙板同綠幕對戲 外國人就識欣賞人地呢d 香港人算吧啦

仲有好多人都忽略一點,佢同avengers 果堆係唔同phrase 的,唔係主線,少鏡頭有咩問題?
點解係廢柴毒撚
佢呢個講法係激進女性主義最倡議嘅
華人社會好難接受個能力同權力都咁大嘅女性
反而cm 個新髮型係我極度滿意既位,超靚女
Valkyrie 有郁動捉人換錢
Thor 係日日食瞓玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞