[劇透]睇完end game,有兩個位極度不滿

151 回覆
654 Like 169 Dislike
頂睇錯嘢 自膠一打sor
講最後隊長交低嗰盾畀Falcon 啊
我知啊 睇錯嘢自膠咗
cm個髮型同呢幕應該都關女權
鳩估可能cm本人覺得點解女人一定要長髮 唔可以短髮 所以要求今集短髮出現
佢路人黎
得閒出下黎行行企企就算
仲要明明每條女都係喺唔同位打緊
我覺得真係因為左膠歪風
CM本身都好女權
End Game呢啲合家歡戲 梗係要有呢一幕
bucky係電影已經做左白狼
唔畀黑人做會畀人話歧視㗎啦
短頭髮想跟翻漫畫,不過 carry 唔起
人地漫畫好型,佢就成個肥毒柒 TB 咁

個髮型應該係因為av4已經滿足晒班女權 但突然記起仲有班仆街transgender 所以就拿拿林
個短髮幾正wor
最造作係得三兩個打大佬,成千上萬兵洗鬼D主力打小怪咩
黑豹識用地火去一下玩地陷都玩死thanos啦,DS又企響後面,而家thanos無石喎,加埋班女一人一下都sm到佢虛脫
演技太好
髮型真係為配合漫畫。

俾盾Falcon,係呼應美隊2開頭果種感覺。
俾新一代。
我比較估唔到Thanos無甲得把大刀都夠Iron man、隊長同Thor打
上一集三個我接受到 覺得幾正 雖然有兩個只係人類
但今次逐個逐個咁樣出真係太造作啦
個髮型真係好柒 肯定係女權自己要求架啦
最憎就係黑人
CM個問題唔講 都口臭了
Falcon同winter solider 個位其實好合理
你用返MCU既角度睇
Cap既定位就係美國英雄
Bucky係MCU電影入面
完全係大眾心中係一個反派岩岩改邪歸正
Falcon睇戲廢姐 但係MCU世界觀一直都係英雄
公眾接受佢接棒明顯易好多
比Bucky想累死佢咩

就算講感情
大佬Bucky其實cap都知佢想靜靜地生活啦
佢地關係就好似臨尾明顯知佢唔返黎一樣
洗咩講到禁明
Sam為左cap出山 一直由CA2企係身邊支持佢禁多年
交棒比佢有咩問題
Sam同bucky比就算未到生死之交
都一定係cap非常感激既好兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞