[NETFLIX] Terrace House: Tokyo 2019-2020

1001 回覆
48 Like 2 Dislike
有冇啲免費又work架
ビビ同凌kiss happy end👍👍
呢個係劇透
week32

Tupas好撚charm
"I think I like you. Not really think. I know."
爽快過Kenny Ryo幾多
岩岩黎個陣完全無諗過佢會係做事最man果個
ig都有post
睇返果集 ryo俾錢果時 條臭雞橋頭髮係有耳環係度
但凌即時否認
冇扑野你信唔信條臭雞心情會咁好
同埋酒店小姐咁撚刻意
唔通ryo話 係呀食飽咪去開房
其實係入面係咪日日開淫亂party
凌同花係新一集之後ig互相取消Follow
我覺得似係其中一方用左block 功能😂
其實我覺得花d性格幾恐怖
直頭恐怖喇...
凌做到咁出都唔識退..
係要逼人比回覆佢
然後郁啲就喊
同佢拍拖應該好辛苦
只睇咗netfilx進度
小花出嚟嗰陣已覺得佢好似啲花痴傻婆
但主持們覺得無問題 好kawaii
Tupas真係好撚正
Ep32 charm到
Season two didn't live up to my expectation.
vivi一出現 每一幕都好似拍緊戲咁

stfu la
而家既問題係。。
到底ryo食左 (1)Emika 定 (2)Emika+Vivi
屌佢到底有咩咁吸引 明明隊波廢到唔恨
其實點解覺得ryo食咗emika
Reddit有人講佢對鏡頭太敏感,啲表情好唔自然,成日都陰陰嘴笑咁,呢個我同意,唔夠真
呢度唔星Ryo一巴都好俾面,仲要賴Vivi咁遲先講可以為咗佢留日本做嘢。佢根本就係唔夠鍾意Vivi,然後搵各式各樣嘅藉口,包括為咗佢前途著想咁。
Season one failed to fulfill our expectations. I wouldn't recommend it.
tupas
內向型男人典範
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞