[NETFLIX] Terrace House: Tokyo 2019-2020

1001 回覆
48 Like 2 Dislike
好唔想佢一次出一季,寧願佢每星期更新一次。一季出上ig 就驚劇透,好想keep 住又睇片又追ig ,本身個設定應該係畀fan 追睇,兩邊同步。結果其他地區一炮過出一季,變咗普通實況劇,煲完就算
十分贊同
無論係主持定班女,都勁話Ruka唔可以無目標 etc
我心諗你地對自己事業無猶疑的時候咩? 班主持18歲就諗住做藝人咩?
個個都用番自己的年紀去審視一個20歲的𡃁仔
翔平安慰Ruka個陣講得好....事業真係咁重要咩?每個人的priority 都唔同
我覺得佢好吸引...佢唔算靚仔
但佢唔care其它人的睇法係瀟灑

班host係好用一般日本人的睇法
個個人都應該要有一個目標,跟住不顧一切去奮鬥,浪漫地輸總比無目標的人好

翔平由頭到尾都知道佢自己想要咩
事業唔係ends, 係 means
但好多日本人唔明呢個道理
哇你講得好中…無補充
睇果陣仲屌緊Netflix 垃圾字幕

點知
係咪得我覺得凌好撚正
佢好似好識玩咁但又好體貼 嗚呀身形又正
會幫女朋友煮早餐同吹頭
睇完第二季 忍唔到即刻去搵第25集
成集25集都好催淚。 特別係peppe買自己既漫畫既時候
乜野網有?
bilibili 應該有掛...

呢度就好多人買個vpn 轉日本ip 睇
琴晚搵到過英文字幕
其實ruka同輕井澤一開始個二世祖都係同一種人
不過ruka係靚仔所以班主持都護住佢特別係reina
我係男都覺得佢好kawaii
真咩 男方否認
食壽司食到咁撚幸福真係第一次見
你講緊雄大??我都有將佢兩個聯想埋一齊
但RUKA雖然有時係有D傻更更,睇佢煮野食真係
但唔知點解我唔會討厭佢,反而覺得佢幾可愛
同埋覺得佢份人好真..
相反雄大就真係二世祖啦,碌佢老豆張卡
又唔識睇TIMIMG講野,又唔識睇人面色
其實俾人公開批評係好難頂...重要上埋電視

所以幾欣賞ruka 肯面對問題
你地係邊到睇呢d news
Btw emika撩翔平飲酒個下已經睇得出佢係咩人
係男人第一眼見到都鍾意個類但係係女人公敵個種
你咁勁仲記得佢名
唔知點解季季一開始3個男總有一個廢柴
好彩今季無
其實emika個樣好殘,先21歲就咁
做左6年啤酒妹梗係識姣仔啦
係邊到睇起底
Btw我記得佢講過自己酒量唔係咁好
好想睇番有集德井喊 有冇巴打記得邊到
Kenny IG live
佢哋五個出嚟食飯好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞