[NETFLIX] Terrace House: Tokyo 2019-2020

1001 回覆
48 Like 2 Dislike
ビビ個性格真係好掂,好欣賞佢
起碼點醒左トパス
呢幾集既bgm愈來愈正👍

下 竟然唔記得佢有喊過 但你咁講又好似有啲印象
咁你知唔知係邊季?
kai 個feel好calm好瀟灑
Peppe嗰part好感動,但Ruka個speech我得仲勁。
佢同Haruka傾計嗰part好真誠, 係金枝玉葉入面梅姐講嘅小白兔
vivi 好正
好正
仲睇緊E14 屌Kenny錫Risako嗰到睇到我打冷震
Risako擰開嗰頭笑到我癲
唔知德井重有無機會返去做住持呢?
其實佢發生咩事
睇到十幾集
佢地狂話流佳同翔平冇上進心真係好煩
Kaori第一日見emika就問佢將來想做啲咩 我都打左個突 當然可能只係冇野搵野講
但成日工作工作真係好煩 你自己有遠大既夢想好幸福 亦都好佩服
但可唔可以唔好要其他人都跟你地嗰套
可能因為Terrace House除咗溝仔溝女之外嘅主線就係睇佢地實現目標
所以panel同Kaori佢地都係expect所有人都有啲好明確嘅理想
Ruka講到想做spiderman咁同其他人比又真係幾撚on9
當然 唔排除Kaori係因為自己對佢嘅專業好冇自信(成日講話自己唔係art major)
所以要靠踩Shohei Ruka嚟重拾自信
佢間事務所俾人發現逃稅
都好大金額下
之後開記者會出嚟謝罪 要停止所有工作
而家都唔知有冇機會出返嚟

可能關地方事,一黎架仔工作價值觀已經煩,二黎呢季仲要係東京,好多日本人從鄉下到東京就係為左發展事業,所以當地既人好睇重呢方面
今季二代成員認真好睇過一代,二代班人性格全部唔同,集集都有驚喜,自己為左睇二代而追英文字幕,不過自己英文屎,理解唔到成班藝人搞既gag
呢排睇套日劇見到haruka有份嚇左嚇
套劇叫I’s
開始睇番2012湘南篇
幾鍾意宮城大樹
最好睇嘅一季
果季真係最好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞