[NETFLIX] Terrace House: Tokyo 2019-2020

1001 回覆
48 Like 2 Dislike
睇完第1季,今次東京真係好悶
hawaii
依家西走哂d舊人節奏應該會好番D啦
睇緊都會男女嗰輯,差唔多最尾,速人成30歲都好無承擔lol,好渣
Hawaii有大志條on9一個carry大半季
啲日文睇唔明 有無人可以譯黎睇下
雄大2.0:London同美國好近
最好睇係boys & girl>>>hawaii=輕井駅>>>>>>>>>>>東京2019
hawaii雖然都悶,都勝在叫個個靚仔靚女搭求
一個丹羽屌打咁多位女性
Niki同Lauren
Hawaii近乎0內容,日日陽光海灘一係灘喺屋企唔知做咩
我排一定係boys and girls next door>>>boys and girls in the city>>>輕井駅>>>Hawaii>>>東京2019
咁Hawaii係度假既地方,本身就無乜好去
同埋d人來得好快走得好快就真既
輕井駅開頭幾好睇,大叔走左之後急劇轉悶
其實呢套有咩好睇, 就係嗰幾條仔喺度食女
我最初都係同你一樣覺得有咩好睇
但唔知點解追曬
正解
去過Hawaii 既話除左hea 真係無野好做
同東京係兩個culture 黎既咁又
先唔好理大志先, 淨係其他靚女已經值得睇
大志雖然on9, 但佢果種正義感同承擔唔會令人覺得佢黑人憎, 反而覺得佢幾cute同單純, 最後屌鳩8婆michelle好正
我都係睇運奧-->hellolulu-->in the city
對比番又唔係太無聊
in the city season one都好悶, 係season2夏/冬美, 半田黎左先好睇
半田走果時我都眼濕濕, 對阿曼講果番說話真係好impressive
真係好鍾意翼冴呢啲女人木
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞