[NETFLIX] Terrace House: Tokyo 2019-2020

1001 回覆
48 Like 2 Dislike

5月14日, 日本netflix 有得睇啦
巴打去埋實地
好忠實
quote 返先

返咗嚟,post幾張相

呢張枱

佢哋成日去個個Shopping Plaza

輕井澤JR站

去咗Synchronicity 2019 睇Three1989 同其他band
https://synchronicity.tv/festival/

B&GITC EP21 Aman 同 Natsumi 食飯間餐廳

B&GITC EP41 Misaki 同 Brynes Kiss 個背景

有同好
冴沙

爸爸

佢地張枱

成日去既超市

雄太既洋蔥

in the city 既信太美月

第一輯TH, 湘南eggs and things
其實我係搵到佢地間屋, 不過冇過去, 唔想打擾人地
經過輕井澤之後,我覺得黎緊呢季都會加入好多同性戀雙性戀既成員
我都有去Delicia 聞洋蔥,張相自爆無up上嚟
Lattest 唔順路無特登去
lattest 我係特登去架, in the city 最鍾意佢
輕井澤都未睇完
快d 睇啦
Eric 結婚
間屋好似細左好多 不過都係返東京最好睇
覺得唔係幾關地點事
關人多D
重未有trailer
in the city 好好睇, 3日追曬, 一開頭糾察隊同埋悠里子條線勁好睇
輕井澤一開頭都OK, 去到至恩同翼牙果到係高潮
之後麻衣YUI太黑人憎, 去到貴叔走就頂唔順棄左
岩岩開夏威夷
輕井澤睇到後期真係頂唔順
In the city 男女都高質,班人有花火嘅
Open new door 後期等收工 無嘢好睇 一睇masao就知衰硬
夏威夷有大志頂住中後都垃垃地
希望有搞屎棍成員
in the city 真心前中後都OK
係短左D
唔短啦都成四十六集
男女樣都好平均
無啲嚟呃住嘅廢人

好多深刻位
膽小鬼蛋包飯
勇氣同田森表白果個shot
點解可以拍得咁靚
對比返湘南就真係好短啦
一半時間咋

IN THE CITY 如果講唔鍾意我會揀齊藤夏美同寺島速人
夏美只係自我中心得太緊要,份人並唔仆街
對比Yui 真係仆街到極點
Btw 覺得光靚仔過勇氣
睇完open the next door而家睇緊in the city
感覺上呢套野D劇情應該有安排過 最少都會有個大綱跟住
夏美唔算仆街 係太直
速人人品無乜嘢 係衰呃大家感情
鬼叫佢揀條女咁煩
反而最唔鐘意啲hea友 浪費個位同air time
Eg aloha個wes

覺得勇氣靚過光
田森真係好好彩
俾人hurt完獲勁嘅俾返個好嘢佢
仲要人地溝佢
但好似都散左了
田森都冇乜活動了

洋蔥換左位既, 係咪太多人走去影, 所以搬左去第二道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞