(劇透)成個復仇者聯盟系列暫時完左,我覺得最慘果個係佢

172 回覆
67 Like 208 Dislike
下我覺得平衡得幾好
Cm太屈機 出太多就變左JL咁超人打晒
Incredible hulk咪個人電影 不過個傻仔唔玩咋嘛
當年套嘢其實咩評價
重睇啦屌Hulk話啪手指釋放出嚟嘅主要係Gamma radiation所以由佢嚟啪係最好
佢係最好代表Thor 唔啪得?
重睇你老母 我睇Marvel 你都未撚出世啦
係都要人打交 咁暴戾架你 人地本身係一個文人
唔通有個最好嘅都唔揀咩照你咁講個個都啪得添...都唔見得以Thor嗰陣嘅狀態啪完會有咩好結果
最慘喺敵人個五個頭目,出嚟俾人打巢,無發揮到作用,完全靠Thanos一個carry
Watch again bro
個人電影唔賣得
其實thor 都係 頭兩集口碑嘛嘛
反而一齊拍住上轉型做笑匠仲有市場
ragnarok果集有眼見 效果不知幾好
樓上有巴打講得好好
佢兩個實力太強 唔容易拍
但突然整廢佢地又會好怪
而家咁睇返轉做笑匠借d意弱化埋佢地
對成個mcu 發展係好事
睇到個post就發現無論marvel 點寫衰
都有人盲撐
就算唔講比唔比佢打
就咁無啦啦merge左根本就完全浪費左hulk個角色
但我唔明點解佢個再生能力冇咗
去到喪禮都未好返 好似諗住一直都係咁
MCU hulk 好似無再生能力
一定唔會
Thor 3俾隻魔狼咬傷過,唔信佢一直都唔識好返,仲有力走去打滅霸
還左ok
有不過慢
編劇弱,其實有個機會係見古一,掉轉去開解番hulk,不過無發揮到
重睇啦 唔跟ds做 由hulk打咪輸囉 只有依家嘅做法先係完美 無任何Bug 不容質疑 唔好再問
呢句真係玩晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞