(劇透)成個復仇者聯盟系列暫時完左,我覺得最慘果個係佢

172 回覆
67 Like 208 Dislike
Hulk不嬲用憤怒值去做行動
一但有理智就無撚用
已成黑歷史啦
原本條女冇左件事,冇啦啦俾Joss Whedon搞條9唔搭8既感情線拉去BW度
係得個將軍有份出鏡CA3同A4
但同Hulk又係冇咩聯繫
漫畫入面好似都唔係咁
兩者可以取得平衡
屌,一個時代既終結先搞到咁柒
鍋物先除左救浣熊同怕陷阱之外成套戲都無鏡頭
著新甲打都無打過
Vision直情交代都交代啦,你咁講
復3 hulk比thanos屈到唔敢出來
如果復4可以還返佢幾鎚就好了
始終一個完全無敵既角色係難D比戲份佢既
我都係咁諗
正常一上錘應該會變型態
好似手臂D盔甲同cape
tony死個刻佢有整過下啲鬚先上鏡
唔係話個個都要交代呢樣果樣
我只係覺得hulk算係原祖果批,既然衣家係收尾,hulk個尾收得有d柒囉
係,女權隊長就可以衝出黎打佢
hulk我真係懷疑佢有冇見到thanos
上集俾人打到佢今集竟然冇還拖
我以為你想講快銀
因為版權問題出左一集就
鍋物先呢個垃圾不嬲俾人WFC開,咪鬼提啦
仲以為拍住Rocket整兩套新甲會有咩表現,原來得個睇字
睇得出mcu有心nerf漫畫超級強勢嘅英雄(遠超人類可做到)
Vision 係超級電腦加有stone
Thor係神
Hulk可以一拳打爆地球

放重佢地打架 CA Ironman就會變廢柴
相反放大後者戲份
就要nerf/搞好多原因駛走佢地
好似A2完咁hulk自己走佬 thor返自己屋企
唔係嘅話civil war就好難拍得好睇

如果還原佢地原本實力 可以參考DC
其他人打生打死成套戲
原來最尾一個人救世界
1 2 3 Green
Hulk最大心結係地球人唔鍾意佢(Hulk同A2造成破壞,Thor 3親口講話唔想返地球因為地球人唔鍾意佢, A3因為地球人唔鍾意佢所以無出黎),但A4裡面連小朋友都好鍾意佢,其實係編劇導演安排的一個好大的轉變
CM都係一樣情況
去到大戰先出黎爆艦幫拖
一早出黎既話會冇戲做
因為Hulk忘記關IG直播,直播Thor 3 十分鐘,所以比導演nerf左
變咗藍獸
幸運嘅係 佢同雷神鷹眼一樣都冇事
代表之後嘅故事有機會再見返Hulk
其實都算係英雄片嘅通病
一黎漫畫設定吹大咗
二黎實力南轅北轍嘅人做隊友
為咗令所有人出現係同一套戲
增強減弱都係必要
花生爆谷戲就屈就接受
Av1個hulk最好
之後智障咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞