(劇透)成個復仇者聯盟系列暫時完左,我覺得最慘果個係佢

172 回覆
67 Like 208 Dislike
巴打幾有道理
不過打都唔打真係講唔過去
睇到依家都唔知迪士尼立場?
要去除全部象徵強壯男性,大大力大大隻,充滿男性性徵既要角(尤其係白人男性).
全部男要角必須搞笑,經常作出幼稚低能行為,襯托女性要角或拍檔行事理智.

Thor - 北歐強悍男人,變弱智廢宅肥佬
Hulk - 強壯爆肌男人,變斯文搞笑唔暴力
6個中有5個約埋去紋身,係hulk唔肯,仲要比hawk eye叫佢edward norton
冇錯
仲有女權集結果幕我差d屌左出聲
我覺得最慘係Star Lord囉
條女又唔知係咪死左
架船又比人騎劫左
marvel老細係迪士尼喎大佬
咩意思Edward norton
但其實羅素兄弟處理全女班個一幕已經算好好
我又覺得唔洗咁介意 畢竟女性英雄少佢想突出佢地加上迪士尼作風 大家都估到係會點架啦
只希望未來寫女性英雄唔會太刻意就夠
So far女武神 黃蜂女 無俾人屌到反皮
係奇怪在點解辣椒會一著甲就咁抽得
上集講到hulk唔出黎 諗住今集有發揮
跟住話自己困係gamma ray lab 18個月就搞掂
A3同thor3 d鋪排浪費曬
Pepper一上甲勁到仆街
好似蜘蛛仔咁有電腦代打
如果寫得HULK太勁。。。3集就無人睇
打交黎講IM3佢已經好抽得 中extremis果陣又係突然中buff咁
Im3已經救左tony 一獲
仲要一黎就打大佬
原本hulk獨立電演個演員
今集Hulk嘅作用就係幫thanos就放大隻手套
見佢啲鬚有扎邊

但都係好柒
nonono, 果套唔係獨立, 李安果套先係, incredible hulk算係mcu既宇宙入面, 剩係有ironman出場就知
其實拎走女權隊長個畫面就好好多
女武神 黃蜂女 不嬲無乜hater
所以好撚憎marvel 電影
咁都唔係既
成隊得佢食到啪手指既傷唔洗死
d鬚扎邊好型 好有一國之王嘅老練
但見到肚腩就...............
驚奇隊長真係夠on9
睇唔出有幾驚奇
出黎救IRON MAN番黎同臨尾尾彩之外都唔知做過啲乜
不過空襲個度突然瞄住哂佢都睇得出thanos有幾驚佢既
但都係on9呢個角色
應該打個人電影,咁都被你捉到用字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞