(劇透)成個復仇者聯盟系列暫時完左,我覺得最慘果個係佢

172 回覆
67 Like 208 Dislike
avg 1 其實都麻麻地 不過叫第一個超級英雄電影既大集結 有D新鮮感
avg 2 就真係最爛 無啦啦屈bw同hulk有路 真係痴鳩線 有無可能呀最後又要送走人上太空 搞到後面好多集呢條愛情線都無發揮 去到avg 3直頭當大家路人
隊腸其實都係 一開始就同Peggy 後尾又搞佢個姪女 中途又要係咁同bw好似有路咁 最後又搵返peggy 屌你當人水泡咩
雷神果條女當年又出晒poster又剩無啦啦竟然散左 最後thor3又出個女武神又講到有d feel咁亂咁黎
講真唔識寫愛情線咪唔好寫囉 無話一定要寫 寫親情友情其實好夠啦
肯寫Hulk真暴走就主角都有做呀!
樓主唔明, 個兩件係為其後的其他片留後路的迪迪尼未有定案前的方針,理論上佢地係好撚勁的人來,你睇以前avg1同2,個個角色分配得好好。但你睇jl,做唔到,超人過勁,其他人話勁但又唔知點咁。迪迪尼現在慢慢睇吓點攪,係咪比cm玩曬。
問題係未有後路果2件
雷神係3同4都好有發揮
HULK就冇
A3 覺得係Thor 同 ds
A4就真係隊長
Bucky?老友掉低自己返去溝女
你都唔明
英雄能力過勁,電影入面要nerf唔係一個問題,但起碼有表現/有貢獻丫
奇異博士同緋紅女巫都係好撚勁而且今集戲份少,但起碼出場個表現好好,而且印象都深刻
博士: 傳送門,阻止洪水,提im,又有打鬥場面(雖然唔多)
女巫: 同Thanos隻抽仲差d重傷佢

相反Hulk呢?最後大戰幾乎無打過,除咗係前面負責搞笑之外都無乜表現

角色多要分配唔係問題,角色太勁要nerf唔係問題,問題係一個復仇者元祖成員唔應該被咁樣對待囉
巴打講到我心聲
因為他知道hulk是沒用的
鋪左好耐去表達hulk實力上一線既角色
Avg1打條大機械野,大家都好棘手個野,佢一變身即秒左隻
Avg2奧創串柒柒咁,hulk唔鳩理佢一拳打飛佢連影都無埋
到雷神3個度tony架飛機語音搞笑咁set佢叫最強復仇者
雖然佢都有表現(撻手指同洗底)
但到最後無打鬥場面的確爭啲
A4都唔多覺鷹眼好突出啦
成個第3集冇佢份以為佢又會係A4關鍵之一
去左日本變左第二個人格對成套戲冇咩大幫助同推進
大戰直頭又好似冇咩做過野咁
最尾諗住收埋手套都唔成功
係咪純粹想推佢同BW個感情,等雙方可以為對方而犧牲去拎soul stone咋
唔好提Bucky
估唔到可能係CA既最後一集竟然同二戰識落感情咁深厚既老死講兩聲道別就算數,一D生離死別既感覺都覺
還我此Thor

飲酒打fortnite la
班拿係返去過去時 見到2012hulk自己時 都覺得自己好柒 跟住搖頭無眼睇
成班人叫佢拎d氣勢時 走去架車揼左2下 已經極限
班拿根本就唔鐘意打交 而hulk自己都好驚thanos avg3出都唔肯出黎 叫個bb仔再面對thanos 好難
開外掛
去外太空個排 翻黎地球 都唔夠膽去搵BW
就知根本驚見到前女友咁
Hulk好似愈憤怒就愈勁,當hulk變得理智,亦意味佢廢咗好多
原本三巨頭,想睇佢群戰thanos,點知IM打兩嘢就暈咗喺一邊,ca拎起鎚仔獨秀,仲想睇下ca同雷神武器換來換去組合技打boss
Mark ruffalo 個人太好人
就算平時訪問都係做下把畀其他人寸
咁樣即係好大機會
黎緊仲有hulk出場
相信Mark ruffalo 都會想繼續做
哥仔你自已都講咗個重點出來,女巫同Thanos隻抽係可以 we 暈暈 we 暈暈咁抽。比膠化個兩件,係力量勁嘅打拳頭破壞型英雄來,要拍近鏡,記唔記得佢地返去NY個到,hulk 點打;迪迪尼未想掂呀
Hulk 用完手套 已經完左佢今集使命啦
隻手又廢左 你仲想叫佢打大佬?

不過覺得就算佢再拍落去 都只會做後勤既角色 唔會第一個上戰場
左你老母,「咗」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞