[禮義廉] 利物浦 對 哈德斯菲爾德 4

1001 回覆
18 Like 21 Dislike
The net spend boys will be quiet
依家唔係free fall喎
空氣阻力
算吧啦,人地都幫盡係輸自己on9連和幾場
鏝post吹到個廢龍所有嘢勁過ab 所以入到pfa team
兩個救波好似差幾遠
曼個籠求其搵個識玩波去頂都得啦
速度唔快,
空氣阻力既影響低到可以neglect左佢,正常唔需要計算
如果你話0.001秒都要計咁冇得好講
其實一個龍門落地快唔快都係講佢嘅反應啫
真係講佢physically快唔快咩
系 係得tite 咁唔sick ball 先揀ali 做巴西1號龍
老實說 正常唔係清楚自己隊波人腳有咩缺點咩
下個po名叫咩 5年又一雞胸?
樓上捉字塞,反應時間太長
Let it be
19/20年係未又一開季就停英超買人

ederson點樣所有嘢都勁過ab
Yes
如果係球員投票,ab 新加盟英超相對名氣唔夠
咁其他人未必即時可以比較邊個勁啦我諗 都係平時印象分
我唔信班人投票前會逐個做research 比較啦
佢地好似話ederson 係全盛紐亞 ederson 係唔錯既,不過其實咪同AB 差唔多級數
鏝post就算啦
成堆都極反利

以哥迪奧拿種高控球率  好多時對面全場都無威脅
cs都少過艾利臣
都叫所有嘢勁過ab

所謂自閉 同以前高登車 一樣
球迷數量少 出來的效果就係自閉.....

又話咩好人好者 點會做利
成班係石油Daddy前

Sane都打後備
話自己個陣廢
屌 輸左歐聯 英超少過100分 垃圾哥狗仆街死啦 又唔買人 話撚左 屌你老母on99
Liverpool FC@LFC
We're underway in the #FAYouthCup final...
Jay Spearing
‏@Jay8Spearing
Follow Follow @Jay8Spearing
More
#TBT 2007 & A Special Moment Lifting The #FAYouthCup - Good Luck To The #LFC Lads Tonight 💪🏻

史必寧
好撚肉酸牙死猁狗
咁都要講一餐
琴日場波係咪對你地打擊真係咁大牙
同埋知唔知點解無勁既球員去你地隊垃圾做後備牙
因為你地隊垃圾未撚攞過英超牙柒頭
諗返起好多青訓
好似得kelly仲響英超搵食
希望大細丸 哈利仔同木燒撈得起啦

原來12年無捧過盃架啦
唔好攞出黎比人笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞