[禮義廉] 利物浦 對 哈德斯菲爾德 4

1001 回覆
18 Like 21 Dislike
其實都仲有機會大家唔好灰心
我地踢先踢完壓力係人地到
做好自己 97分絕對有交代
話季中把握唔到既 其實明顯bench唔夠人深
隊隊波都要回氣 我地係有神秘力量但講地獄賽程
利今年多d 開季psg 拿波里 16強 拜仁
鏝係踢多d但對手唔係真係太難
隊隊都要進步 起碼係明顯進步緊 比起之前456
依家出到歐洲賽有邊隊唔怕利
和英超果幾場唔通又好難咩

明明可以10x分拎冠
捧利記壓力咁大
有時好難怪安囝出去偷食減下壓 😖
而家咪轉左中場組合囉咪咁25
準備allin曼城冠軍 心靈對沖
基軒邊呢個組合暫時真係j死人
話季中把握唔到既 其實明顯bench唔夠人深
咁都講得出
事不過三 0809 1314 1819
(再之前都廢事講)

三次其實都有共通點

3次個冬天轉會都係屎咁........
0809賣走堅尼 無買人
1314想買沙拿失敗 無買人
1819借走佳尼 無買人

上年曼城領先10分 仲買拿樸迪

1月-2月
多個費基亞 果2分 都隨時係度
覺得好無助 90幾分都拎唔到冠
咁有乜好講
有乜可能做到零失誤
就算我地狀態唔好果幾場都keep到1分
明明鏝輸得仲多 點解咁唔公平 屌....
好撚燥
殘障運動員不了
下年哥狗又用幾億買人

差距又會變大
對家踢起上黎真係有統治力, 邊跑邊傳踢得好爽, 我地就skip中場, 前面3個死去然後把握力又唔係上季咁強, 有呢個結果都無得怨D咩啦
繼續next year is our year
老實講佳尼係唔啱用,守強攻弱,依家利靠晒雙閘進攻,就算Gomez,Milner 都會有助攻能力,佳尼有價賣都無可厚非,但最少都執件英乙仔敷衍下大家都好,講到尾都係DLLM FSG
有乜可能聖誕冠軍冇英超 究竟咩事
下季當你唔甩轆,但好似車/熱咁,由爭冠變爭四都頂心
所以今年夏天
要買件中場發動機
上年都講 長期miss中場根本唔係辦法

一玩密集 就肯定老鼠拉龜
好多場都碌返來

唔好精組織能力
但起碼好像古咁

傳到下毒直線 同 有遠射能力

下場西時間 唔看

巴西時間 但打巴都會看
巴西
對巴係最後2場值得睇既賽事
鏝啲迫搶
我地要超頻狀態先做到
英超歷史近十幾年,只要有聖誕冠軍就一定有英超冠軍,得2年係fail,就係利
咁個問題黎啦,如果人地聖誕冠軍就好自然可以拎到英超冠軍,但我利拎聖誕冠軍都會無英超,咁咪變左有雞先定蛋先既卡手問題,要咩條件先有英超冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞