[禮義廉] 利物浦 對 哈德斯菲爾德 4

1001 回覆
18 Like 21 Dislike
對紅星果場真係不能接受
全靠爭冠個分咁近 呢幾round 利鏝主/客勝大注轟落去賺唔少
不過最後呢3場見外圍已經好低水了
好想念她

住norwich ge 沙鳩絲打返黎未
我想輸錢
就開場
每5年都有新野
好期待下一個5年仲有咩野去試利撚底線
季中賣主力定季中炒教練
有冇睇㗎

利呢種打法 每年1月都會崩盤

唔成季去諗去plan
(淨食一段氣勢)

咪爭緊前四咯
1月崩,但3月會好返,睇落唔關體力事
其實一諗到失冠 就好想屌Klopp之前太保守

但諗諗下 90幾分都要亞軍 3年都入到歐洲賽4強 真係無咩好講 真係服左曼城 今季我地已經好好運 拎唔到真係無辦法

仲記得十幾場之前,好多樂觀巴打都覺得曼城係會失分,爭在我地把唔把握到,可能我一早有心理準備曼城係會全勝,所以比較容易接受,感動既係我地都連贏到咁多場,無放棄到,班球員真係有哂交待

今屆唯有寄望歐聯啦,下年希望可以再努力
如果今年留到人咁下年可以再搏多次
可以話無KLOPP就無家下仲有得爭的局面,佢自己都變緊,改善咗,早咗換人,只可怨自己吐返啲分出嚟
好喜歡他/她
終於放飯
我哋連登鍵盤教練團已經季季提著隊波,無論積分榜分數幾多都唔可以鬆懈

點解我哋獲獲都冇得笑到最後
對西咸果場真係睇到火滾
進攻無組織,一味鳩斬,傳失波又唔逼唔搶,完場前先換人
睇咗咁多年,我都冇咩邊場係覺得食硬,何況成季睇
由領先7分跌到落後果下我就知仆街
只有啲未夠資深嘅利子先會認為贏曬淨返啲波就可以反超
太撚天真
戰鬥到底
做好自己囉...唔係KLOPP,呢刻唔會拎到88分同咬到咁緊
雖然機會極微,贏埋佢都叫做好自己
神秘力量呢
Yes
其實領唔領先都應該要抱著想贏曬剩下比賽嘅心態
你估好似某啲乜柒都冇得爭嘅球隊咁輸波當贏波咩
klopp 已經係top5領隊之一

但而家來講哥狗都係技勝一籌,注重每個細節同調動。係個完美主義者
諗起佢之前教250踢波條片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞