[禮義廉] 利物浦 對 哈德斯菲爾德 4

1001 回覆
18 Like 21 Dislike
下季收成期未
aggerklopp
預鳩左獌狗輸 但輸得咁少
尋晚獌真係落力踢
只係ddg太廢
季中和波果幾場佢做乜撚野呀
全盛巴都唔會攞晒114分啦 邊有得咁講
賭沙拿賭輸左
廢事怪佢了
李城比人黑無計
對愛真係做得太差太保守
對愛都唔係冇機會 沙拉都miss左幾個golden chance啦
今季都冇得怪高普
冇神秘力量 一早比人拉開左
今季其實算超出預期喇
klopp
鏝最癲係,哩一個月個賽程又密又惡頂,都輕鬆一分不失咁過左,係唔小心歐聯出左局,但都已經好勁,以為佢點都會失一兩分,佢個陣容深度真係冇得彈
佢地個個位都至少有一個一線後備,利攞住d 2,3線後備就心足,咁點同鏝鬥,雖然我都知要我地陣容有鏝咁深係冇可能,但我都係覺得我地同鏝仲有一大段距離
JC同加利佬之前估鏝點都會失分
而家最難頂嘅都贏晒 大直路了
最後三場做好自己啦,能夠到呢一刻仲可以睇到冠軍爭奪戰同歐聯已經好好啦,季前應該只係expect 爭前四
希望車再炒佢幾球
佢地次次一唔死夠講就話利無冠,一陣比利有冠仲唔可以用呢招囉。根本有啲獌踢得點差wfc, 最緊要喺連登串贏利
原來係我太高估班獌迷 我應該當佢地弱智兒童咁看待
唔講咁多 祝獌呢隊西波死番落歐霸啦
呢D就係睇到兩隊分別,板凳深度
另外中場,每個位去同鏝對比,明顯人地係高一班
利狗係曼狗最後一塊遮醜布
當利拎埋英超之後曼狗就迫住面對現實佢地對波就係隊垃圾
姐係同d廢老硬係要拎d 點笑鳩班後生咁
因為佢地唔會接受自己唔得

利申 睇都冇鳩睇 靠班垃圾不如靠渣土
前面三個死火都要照出呢下最傷 唔通出史獨 力子咩 人地250死火有sane 阿古路傷咗有jesus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞