[禮義廉] 利物浦 對 哈德斯菲爾德 4

1001 回覆
18 Like 21 Dislike
樂觀諗唔係馬列斯射上太空,一早落後4分爭都無得爭
第一季有唔奇,係勁完第二季都keep到先屈.
即係針對性部署都無用.
不過今年佢地好多新兵都大爆發又真.
有交代了,下季補返跛腳仔再爭過
仲會追跛腳仔咩
而家只不過打左 35 場
利記已經累積左 88 分
仲有 3 場比賽
利記係剩下賽事取得 3 場勝利
就可以打破車仔保持既九十五分奪冠記錄
即係話利記仲有 0 場波可以失分走盞
只要我地文尼 沙拿 鬥心同熱誠返左黎
根本可以不失一分 奪冠卓卓有餘
輸左 1 場又有咩所謂?
你問下自己 有邊隊奪冠隊伍係一分都無失過?
最緊要可以雙殺到獌
其實買人都唔知買邊個,今季
97分神秘力量都無,俾個麥巴比都唔覺會多幾多分,唯一諗到係差d有遠射腳頭既黎破901
奧脫福曼城球迷高唱 “You are fucking shit” 全場曼聯球迷鴉著無聲
https://lih.kg/1124879

同市光榮
如果25古可以回家,大家覺得點
點解真係有on9利子會起身睇19獌
呢隊垃圾賽前都估佢輸硬
點解利子要咁撚低賤去做d咁既野比人笑
今朝已經想屌
但係公海搵極都搵唔到個po
原來比個block撚左既人開po
我地自己已經有跛腳仔復出
依家既人腳攞第二,FSG點會買人,唔賣主力都偷笑
望就望邊爐磨合成功之後,下季中場可以貢獻返多D
有咩低唔低賤 事實係以人腳/客觀事實(主場)黎睇
鏝最大機會失分係琴晚
我有睇 上半場根本49000仲頂到
我係撐利 唔係反獌
係連登d濕尻49000 on9姐
我身邊基本上都係49000fans
成日理性討論
要靠渣子幫利拎英超了
放瘀血已當贏
展望將來啦ching
邊季呀?就係雙曼同分?
上季呀,100分鏝,第2高已經係摩1車既95
睇波都要比你屌 使唔使教埋人做球迷呀
我?
可唔可以望下陣容先講野
係時候潛水
又格劍
鏝真係好恐怖,長途戰唔夠哥帥嚟
嗰年隊隊都食哂屎咁劑
阿狗本身有機會但都自爆, 最尾係靠熱狗自爆先爬佢地頭
嗰年第二到垃圾利第八其實分數相差唔多
嗰年都算係奇葩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞