我係第三者(任屌唔嬲)

728 回覆
46 Like 655 Dislike
笑左有啲柒左啊ching
執執佢
會死心既愛哲學上黎講並唔係真愛
因為真愛係無條件
如果你會死心某程度上佢唔係你真愛
咁何必咁堅持違背道德都一齊
散啦好嘛,好地地關注樓主依d傻閪做乜柒,又要愛又要扮大道,又要懶抒情又要矯情,痴撚線,愛佢你落手搶呀嘛!你上連登搏屌都on撚9,你應該去搶,等人地大婆上返黎連登開po「我比第三者搶老公」,咁先係成功既第三者吖嘛,你睇下你?真係碌柒,大陸妹都掂過你
好撚正
無乜事我block左佢然後繼續打我篇畢業論文先
加油
其實我都覺得ON居, 佢開post都係搏屌姐, 愈俾人屌就愈爽
應該一開始就由得個post沉
最怕呢d精神同性格都咁唔穩定嘅女,分分鐘手尾長,搞過佢想甩身都難
咁屌下傻鳩發洩下都唔錯啊
你都好好笑,你根本唔洗同佢抝——依個女人個腦根本壞既!

一開波佢係岩既(佢條仔中出左人閃婚,不過佢中文都1999睇怕讀唔成書)。

然後佢就做人二奶就變做錯既。

但又要用岩既方式去做人二奶(唔撚搞散人地頭家)。

依家又要用錯既心態去維護自己個身份(乜柒愛埋人屋企人)。

你睇下佢根本個人壞撚左架痴撚線
呢個真
我屌得無悔架不過 好到肉
我都真係從未過咁engage一個post
真係發現10個有9.5個做人第三者
都鍾意話呢個人帶佢咩走出黑暗呀
又話令佢開心返呀, 乜乜柒柒呢D原因
係咪真係心理有D唔平衡呢?

ANYWAY啦, 你覺得岩既咪繼續做囉
剃人頭者, 人剃其頭也
今日你個男人因為你離開原配
他日佢都可以因為第二個女人離開你
人地做免費雞做到好理直氣壯 好似唔做雞唔得咁
發現人好鍾意一有咩事就拎「咩時代呀」黎黎做excuse 合理化所有唔合常理嘅野
其實都唔明點解可以咁光明正大咁話比人知自己做小三
真係咁愛你條仔一早就離婚 而家同你風流快活啦 又要係度扮有情有義 道德L
呢d咁既人肯定留後路比自己啦
到時散左最hurt個個都係你自己
仲係度上連登同人講自己幾威 真係睇唔透
都係個句啦 做好人啦 不是不報 時晨未到咋
明明係個時代令到所以要遵守嘅道德常理都失去
偏偏啲人就以呢種所以道德規範嘅風氣生存就當作正常
而遵守道德標準生活嘅人就係一遇難求嘅好人
有無諗過遵守道德係人嘅基本

咩時代啊
咩料
做女人做到你咁不知廉恥 仲要同人share一個男人 咩年代?
好好地抽身正正經經搵個男仔唔得既 出面大把啦。
先一年幾就講將來 笑死人咩 浪費青春時間 多得你同黃心穎呢d女人唔小 影衰哂香港女人 自己諗啦
搵過啦
Share一個男人有咩問題 咩年代?
發現人好鍾意一有咩事就拎「咩時代呀」黎黎做excuse 合理化所有唔合常理嘅野
明明係個時代令到所要遵守嘅道德常理都失去
偏偏啲人就以呢種失去道德規範嘅風氣生存就當作正常
而遵守道德標準生活嘅人就係一遇難求嘅好人
有無諗過遵守道德係人嘅基本

咩時代啊
有話冇俾人搞大個肚,但係篇野就寫,中出左佢,有埋個仔,都唔知up 乜撚野 女人個腦d思維好似弱智咁
咁岩我篇論文同道德有關 寫下睇下都覺得宜家社會風氣好敗壞 多左好多好似樓主嘅仆街 佢都只係冰山一角
死臭雞 唔好搵毒撚埋單啊

我同佢講得好清楚有個拍左好耐既女朋友
我唔會主動同我女朋友分手
同埋話左我同佢性格不合
價值觀唔同,係兩個世界既人
就算依家一齊最後都一定會分手

個女仔聽完之後仍然要埋泥
唔好再搞鳩我啦好嘛
我係小毒撚泥架咋
哲學根本從來冇統一嘅定義

雖然樓主係道德淪亡但我都要講一句根本冇無條件嘅愛

有條件嘅愛先係真愛
無圖點屌?
以前社會有咗道德規範,社會先慢慢文明咗進步咗
其實呢個世代會愈黎愈多好似樓豬呢類人,做人自私自利,自己開心就得,
人欲橫流,道德墮落會愈來愈嚴重,
慢慢愈黎愈多人會過住d放蕩既生活,都唔會再覺得傷風敗俗既事係d咩回事,而本身覺得好有問題既人都唔會再出聲講d咩,費時浪費時間精力
做人有返少少道德都已經俾人話道德L 站在道德高地

做定心理準備
大家都唔好太上心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞