我係第三者(任屌唔嬲)

728 回覆
46 Like 655 Dislike
咁你想點?講出嚟好有成功感?
咁既男人都好信
乜撚野飲醉酒中出生BB先結緍
明顯就玩大咗 又覺得未玩夠
先搵你d 靚妹仔玩下
扮撚哂有情有義 養育埋BB先走
好似非一腳踏兩船不可

反正你都唔介意比個身佢屌
咪比佢玩下lor
只係到時比佢玩完就飛
唔撚好喊
第三者呢啲嘢 報應有遲到冇缺席啦
條仔可以俾你搶到就可以俾第二個搶
慢慢計畫將來啦 反正將來都唔淨得幾多
同意 暫時睇到嘅係樓主真係天真到爆
其實 點解男人唔可以有兩個女人🤔
如果兩個女人又ok男方又keep到
我覺得唔係問題
笰一眼睇以為科幻故
出軌搞基仲要屌到佢大肚

我係一個有婦之夫 第三者
佢同佢老婆結婚
中出左佢
有埋個仔
屌,個撚個偷食嘅男人都會話同老婆無感情㗎啦,唔係你點落搭呀?留名等睇應承話離婚離10年都未成功
做女人做到你咁不知廉恥 仲要同人share一個男人 咩年代?
好好地抽身正正經經搵個男仔唔得既 出面大把啦。
先一年幾就講將來 笑死人咩 浪費青春時間 多得你同黃心穎呢d女人唔小 影衰哂香港女人 自己諗啦
想屌,留tg ok?
我而家就follow 你,記得收皮果日開post 講下你有幾慘,一撚定指住你個頭嚟笑
所以話女人就係賤就係雞依樣連登精神其實無乜點錯
上面個師兄講嘢就一針見血啦,係咁簡單就一開始同老婆講啦,洗等到比人發現先局住講咩,左瞞右瞞有2部電話又話你知咩,你呢d入世未深(又自私)嘅𡃁妹就最好呃
你唔好睇到自己咁重要啦小朋友

別忘記你係個身份唔見得光既可憐蟲
佢老婆係大陸喱?
留名
呢個真
做人小三講到咁光明正大咁
又話乜乜乜唔係合理化自己做緊嘅行為
但咁樣插隻腳入人地度 其實真係好仆街
樓主你要分享你嘅野冇問題 不過你都要預左呢度嘅人話得你嘅 都唔係為話而話 而係睇唔順眼你啲咁嘅態度去做呢啲事仲要咁光明正大
最後 收皮啦你樓主
會有報應的
「惡有惡報 不是不報 時辰未到」
帶你走出黑暗,但帶你走去第二個黑暗
無乜意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞