我係第三者(任屌唔嬲)

728 回覆
46 Like 655 Dislike
我有個朋友又係做第三者,拖拖拉拉好多年,青春都冇乜淨,佢真係信條仔同正印冇搞嘢,因為次次上去盒condom冇郁過冇少過

啲第三者硬係要覺得條仔係好委屈先留喺正印身邊,幻想佢幾慘,幻想自己段戀情有幾可歌可泣,唔俾得人知,其實人地就當你雞,屋企食飽咗咪唔洗同你做愛囉,你仲覺得人地同你一齊唔係因為貪你有得搞嘢(又講明唔離婚都得),一定係真愛。
男人唔會覺得委屈,只會享受左擁右抱齊人之福,唔好幻想自己同佢有幾淒美有幾越難越愛,要留低嘅就自己調整心態,唔好抱一絲幻想,男人永遠都唔會因為第三者而離婚。
佢個人都道德淪亡啦 睇佢啲回覆就知無得救
佢有自己一套做人歹毒到極致但自覺無錯嘅世界觀
唔洗勸佢 佢係完全唔會聽入耳
因為佢容許自己繼續做個道德淪亡嘅人
冇自信就擺明,因為如果有根本唔洗同人爭垃圾,仲要等人唔要先到自己,有自信行出去係人地爭你啦。不過呢啲咁灰暗嘅性格,個人又唔正常得去邊,醒嘅男人見到都調頭走,又或者好似呢啲有家室,又講明唔洗上身嘅蠢男人,見食得唔好哂先會要你,所以的確救咗你。
喔喔喔!喔喔喔喔喔
當初佢同佢老婆結婚,
係因為三年前有日飲醉醉地,
佢有幾年無掂女人,
中出左佢(同佢第一次)又無理到,
結果就一次中,有埋個仔。

其實連登係咪退化到連標點符號都唔識睇?

我好驚訝竟然有咁多人正皮上面條友。
退一萬步講,就算樓主段野中間用句號,個主語都冇變過。

點解會有人分唔清
佢自己都話人地個細路 唔關佢事
咁佢家人又唔係我家人,我點咒都得佢話咩人地痴線?雙重標準 個腦都未發展完成,出嚟做雞就啱,唔洗點用腦
就係自覺捉不緊個人 自以爲好穩定但又隱約覺得有唔對路
咪打一大堆狗屎垃圾催眠自己This is my legit man, this is my legit relationship

其實心底有十萬個對個男人嘅subtle問號同insecurity
真係好L自私
自己開心就得,乜L都唔洗顧慮

睇得出你會投放所有去個男人度

若有一日
佢老婆知道左痴左線,攪住小朋友一齊死
而個男人可以冇咩野名正言順同你一齊
到時真心祝你們百頭到老
你地真係襯到絕!

到時要開post
呢個咪係佢嘅邏輯
人地閱讀理解5**啊
講得出害死細路都無問題
因為又唔係自己個仔
樓主呢種人真係真正既惡魔黎
收皮啦你地既將來咪又係假設性
最撚憎呢啲抱住賭仔心態過人生既人
你根本就無預最壞打算你受唔受得起
係到期望你地感情會按自己意願行
我同你講佢最後肯定唔要你
你唔洗賭會有不離不棄
被人發現你屋企人唔要你
你公司唔要你
你可能會受報復
到時你點行
咁你係咪入返黑暗又去自殺
讚人地5**都唔得
仲懶有良心話禍不及家人
She is nothing more than a brainless and helpless retard
終於有人講
Well said
https://www.facebook.com/1170684516349159/posts/2189856951098572/
琴日係facebook睇到段片
睇完好心up 喊左好耐 因為曾經經歷過
想問你睇到有咩感受
我地呢班女人真係比你地呢啲心理有問題專鍾意搞人老公既人害死

睇完成個 post
覺得你最愛既只係你自己
你只係在乎自己有冇擁有呢個男人
你口口聲聲話好愛好愛好愛呢個男人
但你又唔在乎佢既仔女老婆既感受
一味話個男人既仔女唔關你事
你真係咁愛 你應該會愛屋及烏 當仔女係你仔女一樣
佢唔想佢仔女老婆受傷 你就反而好自私咁搶走左人
如果你真係咁愛佢 你會走 因為你唔想你個男人所擔心既人受傷
你根本連愛人既資格都冇 個男人比你呢啲人愛撚上左真係慘
點解佢話佢老婆對佢好好 係因為人地老婆真係付出左感情 可能人地就係冇你咁自私 人地老婆識得愛屋及烏
我亦唔見個男人有幾愛你 正如我上面講
愛一個人係理佢感受 就算你接受到佢唔離婚 佢都唔忍受你做一個二奶
你地2個最愛最在乎既唔係對方

你唔好將你身上既經歷合理化 試圖要第2個 即係佢老婆仔女 一樣要經歷你既野 你話你唔在乎你兩老既婚姻 唔等於個男人屋企都要承受你經歷過同你帶黎既痛苦

我真係唔明
點解個男人講到咁
你都要咁自私
我就想知點解你要覺得自己好愛既人既屋企事唔關你事
當初我想自殺係因為屋企人
唔會為情自殺
可能係旺中格仔舖
係咪有閱讀障礙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞