我係第三者(任屌唔嬲)

728 回覆
46 Like 655 Dislike
我唔L知你受過啲咩咁黑暗,俾老豆強姦定俾人騙財騙色,但唔該,咪覺得自己全世界最慘,我係咁黑暗,我就係愛上咗個有老婆,得佢救到我,咪呃自己,從來只有自己救到自己。

好憎人搵藉口,單親家庭長大,就一定要去搞衰返人家庭,唔信婚姻?

俾人帽過,以後就要呃蝦條?

心地咁差,冇好下場。
此post已完 收左皮
佢唔信同你有將來
唔信自己真係愛你
唔信自己夠膽為你作出犧牲
唔信你做到佢老婆
連登真理
Soupsnake out!
有緣再一齊屌衰人喇,絲打
隨你點睇 有開post既自信
都同我有無說話邏輯同龍門任攞無直接關係
巴打你真係好好心.我睇到你打好多野想教醒個傻人,
不過個傻人唔領情,重不停講歪理去支持自己.
所以我覺得算把啦. 佢都只係聽自己想聽既說話.
呢類人一定唔會有好下場.
如果唔穩定我都唔會出post
唔好信,唔好問佢呢啲,佢永遠都唔會講真話,講真話你又會唔開心。你當呢個世界有兩個佢,一個係屬於佢老婆,另一個係屬於你嘅,唔好理佢屋企嗰邊嘅野,關埋房門嘅野永遠無外人知,咁樣你會開心啲。
可惜無用
我曾經受第三者所害
想樓主醒下唔好再害人
但無得救喇
樓主都唔自愛
我都係收皮算了
你又知?
攞屋企慘況黎打飛機 做人生人格失敗理由
歸咎於家人嘅罪過造成自己缺陷整不恥兼同反智
根本由始至終係自己無諗過要做好自己 由得自己性格缺陷放大然後道不負責任地用家庭破碎做藉口

呢啲咁嘅長不大 唔承擔個人責任嘅人 好羞恥
巴打理解錯曬
中出左佢(有婦之夫??)仲要有埋個仔??
基佬會有BB??
自打嘴巴到忘我境界
如果佢信你地大家都比到幸福對方、
信可以同你有見得光嘅將來、
你唔需要係度開post
各位巴打太有邏輯 高手
小女子招架不住
穩定地欺騙自己同受騙
沉醉喺自己所偏頗地想像嘅美好感情
咁人地老婆受唔到,去自殺,你會唔會過意唔去?

人地個細路咁細個要因為你兩條狗男女,搞到家庭破碎,變到好似你咁心理唔正常,大個又好似你咁偏激又點?

你自己係悲劇,又要令其他人同你一樣?

真係好自私
隨你點睇 有開post既自信
都同我有無說話邏輯同龍門任攞無直接關係

巴絲們仲要嘥口水同佢講落去?
其實唔多唔少都會 但果個又唔我的小朋友
睇得出你之後做生意可以幾咁道德淪亡
真係做人仆街到黎到你呢個境界 一絕
好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞