最考天資嘅運動-健美

171 回覆
37 Like 139 Dislike
健身我都會繼續玩,仲想玩到去比賽,但係今日睇到張相,有D SAD,想呻下姐
唔打野唔juice 咁本輸緊,玩黎都傻的嗎?
改名叫「打野比賽」仲好
點墮lin先 睇下
試下上網搵下平時食啲野既卡路里再大約咁計下目前一日食緊幾多卡路里同protein
卡路里要食多比平時多500卡路里 protein要食一磅乘以1.2-3 另外操野要操得夠甘
咁先會易啲build肌上磅 而唔係得體脂重量上升而肌肉量上升就佔得好少部份
肥底+4舊咁點算?
唔洗灰喎 你仲有類固醇架嘛

線條無得變真係笑左
夠高贏先5成人,加膊闊贏7成人,再加個腰幼贏9成人,最後加個細頭贏9成9人。

全部先天你控制唔到咁多,健身不嬲同自己比,同人比好無謂。
屌你老母連健身呢樣野都可以話係靠天資
建議樓豬唔好再健身 唔岩你玩
比起健身你更加需要健心
圖呢 醉愛健身先生
大把大隻都係得4舊 甚至唔對稱 但係邊有人成日睇到你個腹 你大隻嘅話出街著衫個個都知你大隻啦
同埋睇你點睇啦 你話去到比賽基因咪重要囉 正常人努力操做齊哂點都會大隻 特別係香港個個都唔勁 邊似籃球 排球果啲就真係易用身體分高下
如果你純粹係因為幾粒腹肌放棄你所謂鐘意嘅健身 你都唔係好鐘意姐
屌你老母做gym真係會令到人變gay
你條撚樣話就話鍾意女人 其實言語之間已經唔覺意透露左你成日𥄫仔既事實
成班講左去健身健美

樓主都無話要比賽 佢操黎為溝女架乍
大隻仲想點
骨架細個d
點練都唔夠普通骨架既橫厚

伸利人地手碗係我1.2倍起碼
最基本既野都未做好
樓主加密出張相嚟睇下

腹肌嘅形狀同大細加數量都係嚟自老豆老母,呢啲無得怨

要做嘅係盡量做好自己,做靚啲個比例

利申:competitive bodybuilder
睇下你玩咩會姐,舊會基本唔落得野,新會,新新會,m program 仼落唔嬲
我唔係比藉口自己唔做呀,係係唔做GYM GE人眼中,好似練極都唔會夠果D6舊腹肌GE人好睇
其實操唔大真係老生常談

3個因素

操:program 有無轉過
食:protein 食得夠唔夠,kcal 食得足唔足
訓:抖得夠唔夠

基本上做足好難會大唔到
除非有其他特别因素
ching natural/enhanced?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞