最考天資嘅運動-健美

171 回覆
37 Like 139 Dislike
我都唔係話操唔大,我有做,都有進步緊,完左DSE之後半年都增到廿磅,唔係增肥,係真係大隻左,朋友都同我咁講
而家仲多咗個wnbf 玩,又係唔落得野
我都講左唔會放棄,會KEEP住做,係有時會有D SAD,因為天生線條唔好睇
可唔可以教下點加密,連登新手,2018DSE
我都唔明你有乜好怨,腹肌4舊又點?你全身個比例做得靚基本就好好睇,你估個個人都有ulisses 啲腹肌咩?無我咪唔使玩?屌你都on99
大佬,你走去自卑到要比較一個瘦佬,
仲話唔夠人好睇,咁你練黎做咩呀,
比d自信自己啦
次次呢d post有老屎忽說教口吻點點點
「你都操唔夠」「操多幾年先啦垃圾」「根本無心操」
根本成個香港健身風氣就係咁 總之我一定要叻過你勁過你有心操過你
難聽嘅說話永遠都最真實
我仲慘天生骨架窄
得個4舊咪撚學人做gym啦
與其怨天尤人,不如做好自己啦

你要知道無人完美
巴打 小弟都係全身骨架細窄 慘過死
其實我真係唔係太差,唔好係咁踩我,180CM80KG,bodyfat12%,係一直都因為腹肌胸肌冇咁好睇而有D SAD,再加上張相先想開個PO呻下
Jeremy potvin 一樣4舊,一樣型到仆街,mr o men physique 長期頭10

師兄你19歲就係咁呻女,未免只係健身無健到心同腦

「屌醒佢」 我就係要呢d!
練多啲膊同背 希望睇落橫啲
你估條女真係純粹因爲你d腹肌鍾意人咩
樣呢
性格呢
你講d野已經反映出你份人好膚淺好撚幼稚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞