最考天資嘅運動-健美

171 回覆
37 Like 139 Dislike
點解個天可以咁唔公平,有啲人天生可以6舊腹肌,而我天生明顯嘅腹肌得4舊,粒乳頭仲要生到好低,幾乎唔係胸肌範圍入面,而家19歲,自問比大部份同齡人大隻,但係每次照鏡都好自卑,點解Chris Bumstead, Gerardo Gabriel啲線條可以咁靚。我明,真係去玩比賽嘅話唔會好關天生線條事,好似Jeremy都有四界冠軍,但係我都想可以除衫果陣好睇啲,啲唔玩健身嘅人(尤其女仔)唔會諗咁多,剩係會主觀咁覺得靚唔靚,有6舊腹肌就好正,有時寧願難啲練大隻到,但係可以有正常人嘅線條,唔會比人感覺咁怪。打咁多其實都係呻下,睇下有冇人都係咁,都知冇得改變,每次除衫照鏡都好想放棄,好想一覺瞓醒可以有番正常人咁嘅身體,但係又好中意呢樣運動,想繼續玩落去...
4舊好過1舊(肚腩)
中意左個女仔,佢男朋友係好瘦果啲人黎,但係佢又PO左張相,佢男朋友有6舊腹肌(好瘦又有果種),搞到我覺得練幾大隻都冇用,都唔會夠佢好睇,即刻好想放棄
SORRY FOR 中文差
攞把刀切開舊腹肌
無記錯 阿諾都係4粒
Btw玩比賽 基因其實好重要
先天不足後天努力 就好似肥底瘦底咁 瘦底修身易上磅難 肥底上磅易修身難。小弟瘦底用左三個月時間先由50kg bulk到上65KG 個教練覺得我體脂太高叫我要修一修身兩個月先。目前修左三個星期 個人縮左少少。好唔開心
我都係呻下。樓豬只可以盡量發揮好自己身體而家有既野
on9 腹肌鬥多咩
乾身is ok la. 話之你有100舊腹肌
樓豬墮LIN
唔係為自己 純為左溝女既就算吧啦
你都識講D女唔識/唔會諗咁多啦
大把女鍾意排骨(方大同)>大隻啦 咁你點啊
你胸膊頭二頭操到突起哂就無人望你腹肌啦
btw 如果你覺得憑肌肉可以溝女,咁你真係膚淺得太緊要
係 但齊
我四粒 唔齊屌
落club un下女易啲
就算唔係為女,係健身室見到D師兄個個身型咁靚,都好SAD
我就係bulk到13X磅停撚咗突破唔到140磅,好似有個阻力咁
Arnold 都4舊喎
Btw,鐘意排骨腹肌既女身材都唔會好得去邊
我都唔想,就係中意左佢
練啦 咁多野賴
唔係想鬧交,但係我覺得肥底瘦底都仲可以舉努力去補救,可能會做唔到比賽第一,但係都可以練到好好睇,但係線條就點都冇得改變到
點4舊洗 睇下
咁你想點?重刷囉一係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞