估唔到hsbc visa signature都變埋公廁卡 (2)

1001 回覆
9 Like 21 Dislike
Agger 我都因為年費問題有啲卻步
肯定簽唔到咁多 而且簽太多過咗東亞日個limit就唔抵
無得wavie咪到時cut卡
張HSBC VS申請左兩個月終於批左,想問而家個迎新我上網見係max $1,400 ($1,000+$300+$100),仲係咪仲可以reg埋個最紅簽賬獎賞(簽$8,000-$20,000有$150; $20,000以上有$450)? 定係兩樣野唔可以同時間咁計?

另外蘇寧簽賬$7,500以上回贈$450嗰個優惠係咪又可以同時間用呢? 即係如果我今日個月喺蘇寧碌$20,000,就可以食齊$1,400(當中$100要用獎賞錢找)+$450+$450咁?
原來有limit
charge 左你個年cut 都要俾
開個戶口都永久免年費啦
Vs 卡增值payme係咪收250元一個獎賞錢?增5000拎20?
最基本個戶口要放幾多錢先
有呀 睇清楚逐個月計上限
不過你可以開幾張東亞 卡海咁簽
hsbc卡增payme冇份
岩岩過左40萬去HSBC,即可以申請定係要放幾個月先?
年薪得300K,點先申請到呢張so called公廁卡

利申已有金卡5年,白金4年。隔半年就apply 1次,每次都被reject 有HSBC saving act
2019年喇仲3.5%
渣緊白金卡
點先可以上到VS卡
打電話上去話無得升 要上網申請
輕力一推 係咪我miss左爬文
即刻可以
咁sad
岩岩有sales打黎叫我up上vs
即時係電話批左

利申:advance戶口 夠40萬係戶口
請問2019年邊張卡係大於十萬簽帳額情況下,
唔計即時減免,仍可保持平均多於3.5%回贈??

入左40萬都無即批既
偽命題
唔中5大cat你張卡連1.6%都冇埋
其實呢
HSBC大於10萬都爆
有冇人未拎個30 RC?
擺tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞